Beşiktaş'tan ders çıkarıp F.Bahçe'ye önlem aldılar

Feyenoord Kulübü, 2 sene önce Beşiktaş'a karşı De Kuip'te yaşadığı sorunu Fenerbahçe'ye karşı yaşamamak için taraftarlardan destek istedi.

Beşiktaş'tan ders çıkarıp F.Bahçe'ye önlem aldılar
Beşiktaş'tan ders çıkarıp F.Bahçe'ye önlem aldılar
GİRİŞ 08.12.2016 12:58 GÜNCELLEME 08.12.2016 21:04

Fenerbahçeli taraftarların ellerinde ev sahibi takım tribününün bileti olması halinde kapılardan alınmayacak. Fenerbahçeli taraftarlar, bu bölümü geçse ve içeride söz ile Fenerbahçeli olduklarına dair bir tepki verirse, bu durumda ya güvenlik görevlileri duruma müdahale edecek ya da Feyenoordlu taraftarlar, bu durumu güvenlik görevlilerine bildirecek.

Fenerbahçeli taraftarların deplasman tribününde oturması gerektiğini belirten Feyenoord Kulübü, basın sözcüsü Ferhan Başaran tarafından yapılan açıklamada, "Feyenoord taraftarının olması gereken bölümlere Fenerbahçelilerin girmesi güvenlik açısından da bir risk. Taraftarlarımızın, Feyenoord taraftarı dışında birini tribünde görmesi halinde en yakın güvenlik görevlisiyle bu durumu paylaşmasını rica ederiz." denildi.

ROTTERDAM'DA GÜVENLİK İÇİN EKSTRA ÖNLEMLER DEVREDE

Feyenoord emniyeti ise Feyenoord ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında çıkması muhtemel bir olay için ekstra özen gösterdiklerini ve tüm riskleri elimine etmek için çalıştırdıklarını duyurdu.

Fenerbahçeli taraftarlar için şehir merkezinden stadyuma kadar direkt otobüs servisleri organize edilirken, böylece Fenerbahçeli taraftarlar güvenli bifr şekilde De Kuip'e ulaşmış olacak.