Haydi Fenerbahçe bir kez daha tarih yaz!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu üçüncü maçında Manchester United'a konuk olacak.

Haydi Fenerbahçe bir kez daha tarih yaz!
Haydi Fenerbahçe bir kez daha tarih yaz!
GİRİŞ 20.10.2016 10:12 GÜNCELLEME 20.10.2016 18:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Old Trafford Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak maçı Benoit Bastien yönetecek.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya elendikten sonra, play-off turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımını eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan sarı-lacivertliler, ilk 2 maçta 4 puan topladı.

Ukrayna'da Zorya deplasmanından 1-1'lik sonuçla dönen sarı-lacivertliler, Hollanda ekibi Feyenoord'u sahasında 1-0'la geçmeye başardı ve 4 puanla grubun zirvesine yerleşti. Fenerbahçe, İngiltere deplasmanından puan veya puanlarla dönerek namağlup şekilde yoluna devam etmek için mücadele edecek.

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United da kendi liginde sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Premier Lig'de 2 maçtır kazanamayan ve 7. sırada bulunan İngiliz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'ne de istediği gibi başlayamadı. İlk hafta deplasmanda Feyenoord'a 1-0 kaybeden Manchester United, sahasında Zorya karşısında zorlansa da rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Wayne Rooney başta olmak üzere birçok yıldız futbolcuyu kadrosunda bulunduran Manchester ekibi, grupta 3 puanla Feyenoord'un ardından üçüncü durumda bulunuyor. Premier Lig'de son olarak Liverpool'la karşılaşan ve yarın Fenerbahçe'yle oynadıktan sonra 23 Ekim Pazar günü zorlu Chelsea deplasmanına gidecek Manchester United'ın teknik direktörü Mourinho'nun, sarı-lacivertliler karşısında takımını rotasyon yaparak sahaya sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de 2 sakat

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Salih Uçan ve Ozan Tufan, Manchester United karşısında forma giyemeyecek. Yaklaşık 2 haftadır takımdan ayrı çalışan Jeremain Lens'in durumu ise netleşmedi.

Sarı-lacivertlilerde milli takımlardan sakat dönen genç futbolcular Salih ve Ozan, İngiltere deplasmanında takımlarını yalnız bırakmak zorunda kalacak. Feyenoord karşısında sakatlandıktan sonra iki haftadır tedavisi devam eden Lens ise büyük olasılıkla forma giyemeyecek.

Senegal Milli Takımı'nda sakatlanan ve hafta sonu Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyen Moussa Sow ise takıma döndü. Sow, teknik direktör Dick Advocaat'ın forma vermesi durumunda sahada yer alabilecek.

MANCHESTER UNITED- FENERBAHÇE

STAT: Old Trafford 
HAKEM: Benoit Bastien
SAAT: 22:05
YAYIN: Tivibu

MANCHESTER UNITED: De Gea,Darmian, Smalling, Bailly, Rojo, Carrick, Herrera, Pogba, Lingard, Rashford, Rooney
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, van der Wiel, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Neustaedter, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Robin van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat

YORUMLAR 10
  • ONUR KAPLAN 7 yıl önce Şikayet Et
    8 olsun maç bizim olsun
    Cevapla
  • reis 7 yıl önce Şikayet Et
    ins fener yener..1.0 olsun bizim olsun
    Cevapla
  • kaykay 7 yıl önce Şikayet Et
    manchester 4- 0 alır.
    Cevapla
  • bayburtlu 7 yıl önce Şikayet Et
    bir kez daha tarih yaz derken ? fenerbahçe ne zaman tarıh yazmişki ?
    Cevapla
  • cihan 7 yıl önce Şikayet Et
    Manchesteri kendi sahasında 40yıldır Avrupa kupalarında yenilmeyen kendi sahasında mağlubiyeti tatdıran tek takımdır bilmem anlatabildim mi
    Cevapla
  • alper ağa 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah tarih yazar en fazla gol yemiş tük takımı diye ama
    Cevapla
  • Alpaslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi la ordan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle