Liverpool Villarreal maç özeti izle - Liverpool Villarreal maç sonucu geniş özet

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Liverpool Villarreal'i ağırladı. Liverpool Villarreal'i 3-0 mağlup ederek finale adını yazdırırken, Liverpool Villarreal maçı nefes kesti. Sizler için hazırladığımız Liverpool Villarreal maçı geniş özeti ve gollerini izlerken büyük keyif alacaksınız.

Liverpool Villarreal maç özeti izle - Liverpool Villarreal maç sonucu geniş özet
Liverpool Villarreal maç özeti izle - Liverpool Villarreal maç sonucu geniş özet
GİRİŞ 06.05.2016 11:18 GÜNCELLEME 06.05.2016 11:19

Futbolun en büyük ikinci kupası UEFA Avrupa Kupası heyecan dolu bir yarı final karşılaşmlarını geride bıraktı. Shaktar Donetsk'i eleyen Sevilla ilk finalist olurken, Liverpool Villarreal'i rövanş maçında 3-0 gibi net bir skorla kupa dışına iterek finale adını yazdırdı.Avrupa kupalarında fırtınalar estiren ve eski güçlü günlerine dönüş sinyali veren Liverpool finalde yine kendisi gibi güçlü rakibiyle mücadele edecek. İşte Liverpool Villarreal maç özeti, Liverpool Villarreal maçı ilk 11'ler, Liverpool Villarreal istatistikleri, Liverpool Villarreal önemli dakikaları hepsi ve daha fazlası haberimizde.

LİVERPOOL VİLLARREAL MAÇ ÖZETİ - UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ ÖZETLERİ

 

SON ŞAMPİYON 3. KEZ FİNALDE

2006, 2007, 2014, 2015 şampiyonu İspanyol kulübü Sevilla ile kupayı 2009'da kaldıran Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı arasındaki mücadeleyi ise 3-1 ev sahibi Sevilla kazandı. Sevilla'nın gollerini, 9 ve 47. dakikada Gameiro, 59. dakikada Mariano Ferreira attı. Shakhtar'ın tek golü ise 44. dakikada Eduardo'dan geldi.
 
2-2 tamamlanan ilk karşılaşmanın rövanşından 3-1 galip ayrılan Sevilla böylece peş peşe 3'üncü, toplamda 5. kez turnuvada finale kaldı.
 
Liverpool ile Sevilla arasındaki final maçı, 18 Mayıs Çarşamba günü İsviçre'nin Basel kentindeki Saint Jakob-Park'ta oynanacak.


 
LİVERPOOL VİLLARREAL MAÇININ 2. YARISINDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
 
90 Hakem karşılaşmanın son düdüğünü çaldı ve Liverpool 3-0 kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldi
 
90 Liverpool'da Lucas oyuna girdi, Sturridge oyundan çıktı
 
90 4. Hakem +3 işaret etti
 
89 Liverpool'da Firmino oyundan çıktı, yerine Benteke oyuna girdi
 
86 Liverpool atağında Emre Can şutunu çekti, kaleci topu kontrol etti
 
81 GOLL!! Liverpool, Lallana'nın golüyle skoru 3-0 yapıyor
 
79 Liverpool atağında Sturridge şutunu çekti, top üstten auta gitti
 
77 Villarreal atağında Suarez ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor
 
74 Liverpool atağında Firmino şutunu çekti, kaleci topu kurtardı
 
71 Villarreal'de Victor Ruiz ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı
 
69 Liverpool takımından Roberto Firmino sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor
 
68 Villarreal takımında oyuncu değişikliği; Roberto Soldado oyundan çıkarken Adrian Lopez oyuna giren isim
 
67 Villarreal atağında Bakambu tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor
 
65 Villarreal atağında Bakambu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor
 
63 GOLLL!!! Liverpool, Sturridge'nin golüyle skoru 2-0 yapıyor
 
61 Liverpool atağında Sturridge ceza sahası içinde şutunu çekti, kaleci topu kornere gönderdi
 
60 Villarreal'de Trigueros oyuna girdi, Pina oyundan çıktı
 
53 Liverpool atağında Sturridge şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor
 
50 Liverpool atağında Milner şutunu çekti, kaleci topu kurtardı
 
48 Liverpool atağında Ceza sahası içinde topla buluşan Philippe Coutinho, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Alphonse Areola kurtarıyor
 
46 Hakem düdüğü ile ikinci yarı başladı
 

LİVERPOOL VİLLARREAL MAÇININ İLK YARISINDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
 

45 Hakem düdüğü çaldı ve ilk yarı 1-0 sona erdi
 
40 Villarreal'de Soldao sarı kart gördü
 
35 Liverpool'da Cleyne sarı kart gördü
 
34 Liverpool atağında Lallana için ofsayt bayrağı kalktı
 
31 Liverpool atağında Lovren'in kafa vuruşu kalecide kaldı
 
30 Villarreal'de Victor Ruiz sarı kart gördü
 
26 Villarreal atağında Bakambu için ofsayt bayrağı kalkıyor
 
24 Liverpool takımından Roberto Firmino ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor
 
20 Liverpool atağında Firmino önemli bir gol poziyonunu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazından çekilen şut kaleyi bulmuyor
 
16 Liverpool takımından Philippe Coutinho Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor
 
13 Liverpool atağında Lallana, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor
 
13 Liverpool takımından Roberto Firmino sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor
 
7 GOLLL!!! Liverpool 1-0 öne geçiyor. Soriano topu kendi ağlarına gönderiyor
 
6 Villarreal atağında Dos Santos şutunu çekti, top üstten auta gitti
 
5 Villarreal atağında Gaspar şutunu çekti, kaleci topu kurtardı
 
3 Liverpool atağında Sturridge sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor
 
2 Liverpool atağında Firmino ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor
 
1 Hakem ilk düdüğü çaldı ve karşılaşma başladı

LİVERPOOL VİLLARREAL İLK MAÇINDA NELER OLMUŞTU?

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında İspanyol ekibi Villarreal, İngiliz temsilcisi Liverpool'u 90. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup ederek, rövanş için avantaj elde etti.

El Madrigal Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. Ancak 90 2. dakikada Suarez'in golüyle sevinen Villarreal oldu.
 

KLOPP TERCÜMANI ŞAŞIRTTI

UEFA Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz hafta Villarreal'e konuk olan Liverpool'da teknik direktör Jurgen Klopp'un basın toplantısı ilginç anlara sahne oldu. Türkiye'de de geçmiş yıllarda benzerlerini yaşadığımız tercüman krizi geçtiğimiz hafta İspanya'da yaşandı. UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Villarreal ile deplasmanda karşılaşan Liverpool'da teknik direktör Jurgen Klopp uzun bir basın toplantısı düzenledi. İspanyol tercüman, Klopp'un uzun konuşmasının tamamını çevirebilmek için tam konsantre not aldı. Liverpool'un Alman çalıştırıcısının maçla ilgili açıklamaları bittiğinde basın toplantısının yapıldığı salonda gülüşmeler başladı. Tercüman, 'nasıl ve nereden başlayacağımı bilemiyorum' dediğinde kahkahaların seviyesi daha da artarken asıl bomba tercümanın çeviriye başlamasıyla patladı.

LİVERPOOLLU OYUNCU TÜRKİYE'YE GELİYOR

Galatasaray, Liverpool forması giyen 31 yaşındaki Slovak stoper Martin Skrtel'i transfer etmek için girişimlere başladı. Transfer çalışmalarına erken başlayan ve forvet arayışında olan Galatasaray, savunmaya da nokta atışı bir takviye yapmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Liverpool'un 31 yaşındaki stoperi Skrtel için nabız yokluyor. Süper Lig'de istikrarsız bir performans ortaya koyan ve tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da sorun her ne kadar hücum hattında gibi gözükse de, istatistikler esas sıkıntının savunmada olduğunu işaret ediyor. 31 haftalık periyotta 61 kez rakip fileleri havalandıran Cim Bom, lider Beşiktaş'ın ardından en skorer takım. Fakat bu maçlarda toplam 47 gol yemesi Sarı-Kırmızılılar'ı zirvenin 28 puan gerisinde bıraktı. Puan cetvelinin ilk 8 sırasına bakıldığında Galatasaray, açık ara en fazla gol yiyen ekip (47) durumunda. Yönetim forvet arayışlarını sürdürmesine rağmen savunmaya kökten bir çözüm bulmayı da hedefliyor. Kariyeri ve kalitesi tartışılmayacak bir isim arayan Aslan, Martin Skrtel için nabız yokluyor. 2014'ün yazında da ciddi şekilde gündeme gelen Skrtel, sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak. Yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle hocası Kloop'un gözünden düşen Slovak futbolcunun yerine İngiliz ekibi Schalke 04'ten Joel Matip ile büyük ölçüde anlaştı. Skrtel ile sadece Galatasaray değil, bir süredir Beşiktaş da yakından ilgileniyor. Skrtel'i İstanbul'a yakın kılan bir diğer nokta ise menajerlerinin Türk olması. Tecrübeli futbolcunun hakları Burak Yılmaz'ın da menajerliğini yapan Ali Egesel ile Ogan Tarhan'da. Sarı-Kırmızılılar, Liverpool ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Skrtel'in bonservisine yüksek rakam ödememek için yoğun bir çaba harcayacak.