Villarreal Liverpool geniş özet ve istatistikleri

Villarreal Liverpool maçı geniş özetini, Villarreal Liverpool gollerini, Villarreal Liverpool maçı istatistikleri ve Villarreal Liverpool maçının tüm tartışmalı pozisyonlarını haber7.com olarak siz futbolseverler için hazırladık.

Villarreal Liverpool geniş özet ve istatistikleri
Villarreal Liverpool geniş özet ve istatistikleri
GİRİŞ 29.04.2016 15:59 GÜNCELLEME 29.04.2016 16:00

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında kupanın flaş takımlarından Villarreal sahasında konuk ettiği bu sezon yenilmeyen tek takım olan Liverpool'u 1-0 ile geçti. UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Villarreal sahasında ağırladığı İngiliz devi Liverpool'u 1-0 gibi ortada bir skorla geçerek tur için çok küçükde olsa avantaj elde etti.UEFA Avrupa Ligi rövanş mücadelesi 5 Mayıs 2016 Perşembe günü İngiltere'de  Anfield Road oynanacak.

Villarreal Liverpool maçı geniş özetini, Villarreal Liverpool gollerini, Villarreal Liverpool maçı istatistiklerini, Villarreal Liverpool tüm tartışmalı pozisyonlarını okuyucularımızın yoğun isteği üzererine haberimizde tüm detayları ile ele aldık.İyi seyirler.

VİLLAREAL LİVERPOOL MAÇI İSTATİSTİKLERİ

İki takım Avrupa’da ilk defa karşılaştı

Villarreal, İngiliz takımlarına karşı oynadığı son 10 maçı kazanamadı (6B 4M).

Liverpool, İspanyol takımlarına karşı oynadığı son dört maçın üçünü kaybetti.

Liverpool, dördüncü defa Avrupa kupalarında yarı finalde bir İspanyol takımla karşılaşıyor. Kırmızılılar daha önce bunların ikisinde finale yükseldi, ancak 2009/10 sezonunda Avrupa Ligi’nde Atletico Madrid’e elenmişti.

Villarreal, daha önce sadece bir defa yarı finalde bir İngiliz ekibiyle oynadı: 2005/06Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal’e elenmişlerdi.

Villarreal, Avrupa Ligi’nde oynadığı son 31 maçın 30’unda gol attı. Liverpool ise İspanyol ekiplerine karşı oynadığı son altı maçın üçünde gol atamadı.

Avrupa Ligi’nde en fazla farklı sayıda oyuncudan gol bulan takım Liverpool (11).

Jürgen Klopp, Liverpool’un başında Avrupa kupalarında maç kaybetmedi (5G 5B).

Klopp, kariyerinde daha önce oynadığı tek Avrupa yarı finalinden galip ayrılmıştı: 2012-13’te Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Dortmund’un başında Real Madrid’i elemişti (1G 1B).

Bu sezon Avrupa Ligi’nde Aduriz’in (10) ardından en fazla gol atan oyuncu Cedric Bakambu (9). Bakambu her 84,8 dakikada bir gol atıyor (Aduriz 90,7 dakikada bir).

Bakambu, son dört Avrupa Ligi maçının üçünde ikişer gol attı.

VİLLAREAL LİVERPOOL İLK 11'LER

VILLARREAL: Asenjo, Mario, Bailly, V Ruiz, Jaume Costa, J Dos Santos, Pina, Bruno, D Suarez, Soldado, Bakambu

LIVERPOOL: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Alberto Moreno, Lallana, Allen, Lucas, Milner, Firmino, Coutinho