Ruslardan açıklama! 'Savaşmaya gitmiyoruz'

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Lokomotiv Moskova'nın orta saha futbolcusu Dimitri Tarasov açıklamalarda bulundu.

Ruslardan açıklama! 'Savaşmaya gitmiyoruz'
Ruslardan açıklama! 'Savaşmaya gitmiyoruz'
GİRİŞ 07.02.2016 12:06 GÜNCELLEME 07.02.2016 17:36

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova'nın orta saha futbolcusu Dimitri Tarasov "Son zamanlarda Rusya ve Türkiye arasında siyasi krizler ortaya çıktı, fakat bu olaylar biz futbolcuları ilgilendirmiyor" dedi.

Dimitri Tarasov, Gazetem.ru'da yer alan habere göre Fenerbahçe'de Van Persie gibi yıldızların olduğunu belirterek, "Uzun zamandır Fenerbahçe'nin maçını izlemedim. Biliyorum orada yıldız futbolcular var. Van Persie, her an skoru değiştirebilecek biri, çok iyi bir sol ayağı var. Ama tek bir oyuncuya değil takımın tamamına karşı konsantre olmalıyız" dedi.

Tarasov, Türkiye ile Rusya arasındaki gerginlik konusunda ise sovsport'un muhabirinin 'Sizi orada çok ateşli bir stat bekliyor' sözlerine ise "Ben buna hazırım. Psikolojik olarak. Tezahürat ile bozulacak değiliz. Biz futbol oynayacağız, tribünle ve halkla savaşmaya gitmiyoruz" dedi.

Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarında 16 Şubat'ta Fenerbahçe ile önce İstanbul'da, 25 Şubat'ta da Moskova'da karşılaşacak. Hatırlanacağı üzere Lokomotiv Moskova, en önemli gol ayağı Oumar Niasse'yi tarihindeki en büyük transfer ücreti ile Premier Lig ekibi Everton'a satmıştı