Fenerbahçe'nin rakibinde şike şoku

UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda Fenerbahçe'nin rakibi olan Lokomotiv Moskova'nın gruptaki Skenderbeu maçı için şike iddiası ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin rakibinde şike şoku
Fenerbahçe'nin rakibinde şike şoku
GİRİŞ 15.12.2015 22:10 GÜNCELLEME 15.12.2015 22:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa'daki bahis şirketlerinin temsilcileri tarafından kurulan FederBet isimli kuruluştan yapılan açıklamada, Arnavutluk'ta oynanan Skenderbeu-Lokomotiv Moskova maçının sonlarında yaşanan olayların futbol şansı ve tesadüften ileriye gittiği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'IN GRUBUNDAYDI

Lokomotiv Moskova'nın Skenderbeu'yu 18. dakikada öne geçip, 89. ve 90. dakikalarda attığı gollerle 3-0 yenmesindeki ilginçliklerin 77. dakikada 1-0 devam eden maçın üst (2,5 gol üstü) bahsine Asya pazarından yatırılan anormal para miktarıyla başladığının belirtildiği açıklamada, dakikalar 87'yi gösterdiğinde ve maç halen 1-0 devam ederken bu kez 2 veya daha fazla gol seçeneğine aşırı bir para aktarımının olmasıyla devam ettiğinin altı çiziliyor.

Sonuç olarak Lokomotiv Moskova'nın Skenderbeu savunmasının yaptığı ilginç hatalar sonucu 89. ve 90. dakikalarda bulduğu 2 golün videosunu açıklamaya koyan FederBet, Skenderbeu-Lokomotiv Moskova maçında şike olduğunu iddia ederek UEFA'yı göreve çağırdı. Lokomotiv Moskova, Beşiktaş'ın da bulunduğu grubu Sporting Lizbon'un önünde lider olarak tamamlamış ve UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tura yükselmişti.

YORUMLAR 4
  • ilyas 8 yıl önce Şikayet Et
    iki denk takım karşılaşacak o zaman...
    Cevapla
  • FBER 8 yıl önce Şikayet Et
    uefa efendi biliyorsun ki yüzde 1 ihtimal varsa o takım kupadan ihraç edilir. hatırlatalım dedik..
    Cevapla
  • Faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ucak düştükten sonra iddasiz takima kendi sahalarinda yenilip besiktasin işini zora soktu. Asıl şike o maçta oldu
    Cevapla
  • kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen doğrusun kardeşim
    Cevapla