Beşiktaş - Skenderbeu

Beşiktaş, Avrupa Ligi H Grubu'ndaki beşinci maçında Arnavutluk'un Skenderbeu takımı ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş - Skenderbeu
Beşiktaş - Skenderbeu
GİRİŞ 26.11.2015 11:41 GÜNCELLEME 26.11.2015 20:06

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, Polonyalı hakem Pawel Gil düdük çalacak. Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowski yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Konrad Sapela görev alacak.

H Grubu'ndaki diğer mücadelede ise Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, yine aynı saatte sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u konuk edecek.


Beşiktaş kazanırsa garantileyecek

Beşiktaş, Skenderbeu karşısında galip gelerek 2. tura çıkmayı garantilemek istiyor.

Grupta 6 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, Arnavutluk temsilcisi karşısında kazanması halinde gruptan çıkma yolunda büyük avantaj yakalayacak. Diğer maçta Sporting Lizbon'un, Rusya'da puan kaybetmesi durumunda Beşiktaş, gruptaki son karşılaşmalar öncesi 2. tura çıkmayı garantileyecek.

Siyah-beyazlı ekibin puan kaybı ya da Sporting Lizbon'un deplasmanda kazanması halinde ise gruptan çıkacak takımlar son hafta maçlarında belli olacak.

Beşiktaş, gruptaki ilk karşılaşmasında deplasmanda Skenderbeu'yu 1-0 yenmiş, daha sonra sahasında Sporting Lizbon'un yanı sıra Lokomotiv Moskova ile hem deplasmanda hem de evinde yaptığı müsabakalardan 1-1'lik skorlarla ayrılmıştı.

Grup maçlarına 1-0'lık Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Skenderbeu ise deplasmanlarda Lokomotiv Moskova'ya 2-0 ve Sporting Lizbon'a 5-1 kaybettikten sonra dördüncü maçında evinde Portekiz temsilcisini 3-0 yenerek gruptaki ilk galibiyetini almıştı.


BEŞİKTAŞ - SKENDERBEU

STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEM: Pawel Gil (Polonya)
SAAT: 20.00

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Gökhan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Quaresma, Gomez
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SKENDERBEU: Shehi, Osmani, Jashanica, Ademir, Abazi, Berisha, Junior, Progni, Esquerdinha, Olayinka, Salihi
TEKNİK DİREKTÖR: Mirel Josa