Molde'den Fenerbahçe'ye büyük şok! Irkçı...

F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Molde, güvenlik tedbiri adı altında Sarı-Lacivertli taraftarlara karşı ırkçı bir tutum takındı.

Molde'den Fenerbahçe'ye büyük şok! Irkçı...
Molde'den Fenerbahçe'ye büyük şok! Irkçı...
GİRİŞ 24.11.2015 11:57 GÜNCELLEME 24.11.2015 11:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tribüne Fenerbahçe taraftarları için ağ geren Molde'nin bu kararının perde arkasında 5 Kasım'da oynanan Ajax maçı öncesi Fenerbahçeli taraftarların Amsterdam'da karıştığı kavga yatıyor. Kentte yaşanan olaylar üzerine kulüp yöneticileri ile Norveç polisi olağanüstü bir toplantı yaptı.

Norveç basınının Amsterdam kent merkezinde polisle çatışan, bulundukları kafenin masa ve sandalyelerini fırlatan F.Bahçeli taraftarların görüntülerini yayınlaması, İskandinav ülkesinde büyük bir korkuya yol açarken, Molde kulübü, yaşanması muhtemel olaylara karşı tedbir olarak San-Lacivertli taraftarları kafese alma yöntemini seçti.

F.Bahçe'nin 2012-13 sezonunda oynadığı UEFA maçlarında yaşanan güvenlik ihlalleri sebebiyle sarı-lacivertli kulüp çok ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kalmıştı. UEFA, F.Bahçe'yi Avrupa'dan men edip, benzer olayların bir daha yaşanmaması koşuluyla ihraç kararını erteledi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Molde deplasmanında olay çıkartılırsa F.Bahçe Avrupa'dan atılabilir.

YORUMLAR 3
  • necmi 8 yıl önce Şikayet Et
    az bile yapılmış bizim türklerden adam olmaz
    Cevapla
  • totti 8 yıl önce Şikayet Et
    bence az bile biz türklere her avrupa maçında bi vukatımız var ırkçılıkla alakası yok bence
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    ırkçı tutumla ilgisi yok, şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gerekiyor sadece.
    Cevapla