De Boer'den F.Bahçe itirafı: Bunu kabul edelim

Ajax Teknik Direktörü De Boer, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

De Boer'den F.Bahçe itirafı: Bunu kabul edelim
De Boer'den F.Bahçe itirafı: Bunu kabul edelim
GİRİŞ 05.11.2015 23:45 GÜNCELLEME 05.11.2015 23:45

Frank de Boer, UEFA Avrupa Ligi'nde sahalarında Fenerbahçe ile oynadıkları ve 0-0 sona eren maçta istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirterek, "Rakibimiz daha iyiydi bunu kabul etmek gerekir" dedi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan De Boer, topa yeteri kadar sahip olamadıklarını kaydederek, genel olarak basit hatalar yaptıklarını söyledi.

Hollandalı teknik adam farklı bir maç hayal ettiğini vurgulayarak, "İstediğimiz oyunumuzu ortaya koyamadık. Orta sahada çok top kaybettik. Fenerbahçe gayet iyi organize olmuş bir takımdı. Rakibimiz Fernandao ile net bir gol pozisyonu yakaladı ama değerlendiremediler. Biz birkaç pozisyon bulduk. Galip gelemediğimiz için üzgünüm" diye konuştu.

Oyuncularının aynı zamanda zihinsel olarak da hatalar yaptığına vurgu yapan Hollandalı teknik adam, bunun kendisini çok şaşırttığını belirtti.

De Boer, maçta zaman zaman en basit pasları dahi vermekte zorlandıklarını ifade ederek, bunda Fenerbahçe'nin baskısının da etkili olduğunu dile getirdi.

Bireysel açıdan kalitesi yüksek futbolculara sahip Fenerbahçe'nin kendilerinden daha iyi olduğunun altını çizen De Boer, grupta kalan maçlarını kazanmak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.