Balotelli'den Beşiktaş taraftarına o sözler!

Beşiktaş'ın Liverpool'u elemesini, UEFA internet sitesi manşetine taşırken gecenin kahramanı olarak Beşiktaş taraftarını gösterdi.

Balotelli'den Beşiktaş taraftarına o sözler!
Balotelli'den Beşiktaş taraftarına o sözler!
GİRİŞ 27.02.2015 12:00 GÜNCELLEME 27.02.2015 12:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

UEFA "Rekor kalabalık ile Beşiktaş Liverpool'u geçti" manşetini atarken Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda bulunan 63.324 seyirci ile Beşiktaş'ın kendi rekorunu kırdığını belirtti.

Liverpool'un Fildişi Sahilli oyuncusu Kolo Toure, maç sonu UEFA'ya yaptığı açıklamada, Beşiktaş taraftarından övgü ile bahsetti ve "Kesinlikle söylüyorum hayatımda böyle bir taraftar topluluğu görmedim. Dürüstçe söylüyorum futbol hayatımda gördüğüm oynadığım en iyi atmosferdi" şeklinde konuştu.

Öte yandan Liverpool'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli ise yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı ile alakalı "O kadar yüksek ses çıkardılar ki hala kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum ama hala kulaklarımın içinde onların sesleri var" ifadelerini kullandı

YORUMLAR 11
  • omer 9 yıl önce Şikayet Et
    bide yeni stadda gorsun bizi
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    balotelli biz iyi bağıran bir milletiz. avrupada maça hobi amaçlı stres atmak için giderler. bizde ise sesi soluğu kesilene kadar bağırmak için giderler. kapitalist sistemin insanları uyuşturmak için, düşünme yetilerinden yoksun bir topluluk yaratma amacıyla ortaya çıkardıkları organizasyona verilen isimdir futbol. keşke rekorları desibel(anırarak) bazında değilde bilimde, teknolojide kırabilsek..
    Cevapla
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    pardon deşarj :)
    Cevapla
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    bağırıp dejanere olmak kötü bişeymidir avrupadakiler gibi çekirdek çitleyipmi izlemek lazım. herşeye bi yorumunuz var mutlaka bırakın bu avrupai hareketleri biraz türkiyeli gibi davranın.
    Cevapla
  • Osman İlhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok teşekkür ederim. En son yazmış olduğunuz metinde kullanmış olduğunuz ifade ile ilk metinde yazmış olduğunuz düşüncelere aynen katıldığımı belirtmek isterim. Hayırlı günler...
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Osman ilhan kardeşim, tezgahta ürününü satmak için bağıran adamın amacı vardır. Ailesinin rızkını kazanmak için verdiği mücadelenin simgesidir. Söz konusu amaçsız yere bağırmak olunca aradaki farkı görmemiz gerektiğini düşünüyorum. Fakat, uyarınızdan ötürü şöyle bir düzeltme yapayım "ses tonunun etraftaki canlıların yaşam standartlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde kademeli ya da anında arttırılması" olarak değiştireyim. kalın sağlıcakla...
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçını ben de evimde izledim ve bağırmadan helal olsun dedim. Çünkü yarın ekmek paramı uğrunda bağırdığım külüp ya da topçular vermeyecek. "futbol eskiden fakirlerin oynayıp zenginlerin izlediği, günümüzde ise zenginlerin oynayıp fakirlerin izlediği bir organizasyondur" der önemli bir spor adamı. Kartal kardeşim, biz Türkler sadece maçları değil tiyatroyu da, filmi de bağırarak izliyoruz. genlerimizde var anlayacağın....saygılar.
    Cevapla
  • Osman ilhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunda kullandığın (anırarak) ifadesini kaldırmanı veya düzeltme yazısı yazmanı rica ediyorum.
    Cevapla
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Aferin Balotelli DOĞRU söze ne denir.Sen yokken biz senin takımını yine yenmiş yine REKORlar kırmıştık !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle