Asteras ve Metalist Kharkiv maçları hangi kanalda?

Asteras - Beşiktaş ve Trabzonspor - Metalist Kharkiv maçları saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? UEFA'da hangi maç Star TV'de şifresiz?

Asteras ve Metalist Kharkiv maçları hangi kanalda?
Asteras ve Metalist Kharkiv maçları hangi kanalda?
GİRİŞ 27.11.2014 15:23 GÜNCELLEME 27.11.2014 15:23

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizden Beşiktaş Asteras ile, Trabzonspor Metalist Kharkiv ile karşılaşıyor. Peki UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor - Metalist Kharkiv ve Asteras - Beşiktaş maçları saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor - Metalist Kharkiv maçı Perşembe günü saat 20:00'den itibaren Smart Spor 2 kanalında olacak.

Asteras - Beşiktaş maçı ise Perşembe saat 22:05'ten itibaren Star TV'den şifresiz yayınlanacak.

Trabzonspor - Metalist Kharkiv maçı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 5. maçında kendi sahasında Metalist Kharkiv'i misafir ediyor. Trabzonspor Metalist Kharkiv maçı öncesi Trabzonspor 7 puanla 2. sırada, Metalist Kharkiv ise henüz grupta puan alamadı.

UEFA Avrupa Ligi L grubu mücadelesi Trabzonspor - Metalist Kharkiv maçı 27 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da D-Smart Smart Spor 2 kanalında yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaTrabzonspor'un 27 Kasım Perşembe günü sahasında Ukrayna'nın Metalist Kharkivtakımıyla yapacağı karşılaşmayı Finlandiyalı hakem Mattias Gestranius yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat20.00'de başlayacak karşılaşmada Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Mattias Gestranius'un görev alacağı belirtildi.

Maçta Gestranius'un yardımcılıkları için Jan-Peter Aravirta ve Mikko Alakare'nin görevlendirildiği bildirildi.

Polonya'nın Legia Varşova, Belçika'nın Lokeren ve Ukrayna'nın Metalist Kharkivtakımlarıyla L Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, 4'üncü maçlar sonunda 7 puanla 2'nci sırada bulunuyor. Metalist Kharkiv'i yenmesi halinde puanını 10'a çıkaracak olan Bordo mavililer, böylece diğer maçların sonuçları ne olursa olsun 2'nci tura çıkmayı garantileyecek.

L Grubu'nda 5'inci maçlar öncesinde kayıpsız Legia Varşova 12 puanla zirvede yer alırken, Trabzonspor 7 puanla ikinci, Lokeren 4 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Trabzonspor rakibi Metalist Kharkiv ise puansız olarak grubun son sırasında yer alıyor. Ukrayna'daki ilk maçı Trabzonspor 2-1 kazanmış, bu maçta bordo mavililerin gollerini Constant ve Papadopoulos kaydetmişti.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Mattias Gestranius yönetecek. Jan-Peter Aravirta ve Mikko Alakare'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Jukka Honkanen, ilave yardımcı hakemleri ise Antti Munukka ve Dennis Antamo olacak.

Asteras - Beşiktaş maçı

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizden Beşiktaş, Yunan temsilcisi Asteras ile deplasmanda maça çıkıyor. Beşiktaş Asteras maçı öncesi Beşiktaş grupta 8 puanla Totenham ile beraber zirveyi paylaşırken, Asteras 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

Asteras Beşiktaş maçı 27 Kasım Perşembe günü saat 22:05'te şifresiz olarak Star TV kanalında yayınlanacak.

Beşiktaş'ın, Yunanistan temsilcisi Asteras ile 27 Kasım Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek.

Beşiktaş Kulübü'nden alınan bilgiye göre, Tripolis'teki Theodoros Kolokotronis Stadı'nda saat22.05'te oynanacak karşılaşmada Sousa'nın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ile Alvaro Daniel Carvalho Mesquita yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Antonio ManuelAlbine Godinho üstlenecek.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek, 10. haftayı 3 puanla tamamlayan Beşiktaş'ta gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi.

Siyah-beyazlılar, 27 Kasım Perşembe günü Yunanistan temsilcisi Asteras ile deplasmanda oynayacakları UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı.

BEŞİKTAŞ'A 1 PUAN YETİYOR

Bir diğer temsilcimiz Beşiktaş ise, C Grubu'nun 5. haftasında yarın Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımına konuk olacak.

Grubunda yaptığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan ve İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımıyla zirveyi paylaşan Beşiktaş'ın, gruptan çıkmak için Asteras karşısında bir puan alması yeterli olacak.

Theodoros Kolokotronis Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek. Sousa'nın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ile Alvaro Daniel Carvalho Mesquita yapacak. 4. hakem olarak Antonio Manuel Albine Godinho'nın görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise; Artur Manuel Ribeiro Soares Dias ile Marco Bruno Santos Ferreira.