Trabzonspor - Legia Varşova maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor - Legia Varşova maçı ne zaman? Trabzonspor - Legia Varşova maçı hangi kanalda belli oldu

Trabzonspor - Legia Varşova maçı hangi kanalda?
Trabzonspor - Legia Varşova maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 30.09.2014 12:02 GÜNCELLEME 30.09.2014 12:06

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor, Legia Varşova ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor'un sahasında Legia Varşova'yı ağırlayacağı mücadele hangi kanaldan yayınlanacak belli oldu. Trabzonspor - Legia Varşova Perşembe günü oynanacak. Trabzonspor - Legia Varşova maçının oynanacağı saat ise 20:00. 

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 20.00'de başlayacak Trabzonspor - Legia Varşova maçını Macaristan Futbol Federasyonu'ndan hakem Viktor Kassai yönetecek. György Ring ve Vencel Toth'un yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Robert Kispal olacak. Müsabakada Tamás Bognar ve Mihaly Fabian de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor - Legia Varşova maçı 2 Ekim Perşembe günü saat 20:00'de başlayacak ve Trabzonspor - Legia Varşova maçının yayınlanacağı kanal ise D-Smart Smart Spor.

Trabzonspor'un maç programı belli oldu

Trabzonpsor resmi internet sitesinde yer alan açıklama şu şekilde;

Takımımızın UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Warszawa ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.

Buna göre Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic ile bir oyuncumuzun katılacağı basın toplantısı Çarşamba 14.00’de Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı Salonu’nda başlayacak.

Ekibimiz maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 17.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

Çarşamba günü 15.15'de Trabzon’a gelecek olan rakip Legia Warszawa’nın Teknik Direktörü Henning Berg ise aynı gün saat 18.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 19.00’da stadyumda gerçekleştirilecek antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

KAYNAK: HABER7