Fırtına Avrupa'da sahne alıyor! İşte muhtemel 11

Yıldızlar geçidi Trabzonspor, sezon öncesi taraftarıyla buluşuyor.

Fırtına Avrupa'da sahne alıyor! İşte muhtemel 11
Fırtına Avrupa'da sahne alıyor! İşte muhtemel 11
GİRİŞ 21.08.2014 05:09 GÜNCELLEME 21.08.2014 05:13

Cardozo’lu, Bosingwa’lı Bordo-Mavililer, Rostov önünüde tur bileti için sahaya çıkıyor. Vahid Halilhodzic’in takımını test edeceği bu sınavda sürpriz niteliğinde bir 11’in sahaya sürülmesi bekleniyor.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun en az çeyrek final istediği Avrupa Kupaları’nda Trabzonspor, eşleşmenin ağır favorisi olarak gösterilse de Vahid hoca tedbiri elden bırakmayacak. Bosnalı, orta sahayı kalabalık tuturak, rakip sahada gol arayacak.

EN ÖNEMLİ SİLAH CARDOZO

Avrupa maçlarında Benfica formasıyla toplam 34 kez rakip fileleri havalandıran Cardozo, takımın kuşkusuz en önemli gol silahı olacak. Fırtına'da sakatlığı bulunan Özer ve Bourceanu dışında eksik bulunmazken, Rus temsilcisi ise tam kadro olarak maça çıkacak.

Play-Off mücadelesinin ilk ayağı bugün Hüseyin Avni Aker’de oynanacak. Karşılaşma 21.00'da başlayacak ve mücadelede Litvanya Futbol Federasyonu’ndan Gediminas Mazeika düdük çalacak.

BİLETLERİN TÜKENMESİ BEKLENİYOR

Şu ana kadar 10 bine yakın biletin satıldığı fakat maçın başlama saatine kadar tüm biletlerin tükeneceği öğrenildi. Bu arada Bordo-Mavililer Malouda’yı dün UEFA’ya gönderdikleri 23 kişilik aday kadrosundan çıkartarak, yerine Kevin Constant’ı dahil etti.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Bordo-mavililerin sahaya; Onur, Belkalem, Medjani, Mustafa, Bosingwa, İshak, Soner, Fatih, Sefa, Yusuf ve Cardozo 11'i ile çıkması bekleniyor.