Onu en son G.Saray bu hale getirmişti

İtalya Serie A takımlarından Juventus'un teknik direktörü Antonio Conte, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Benfica karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulunurken sinirli haliyle de dikkat çekti.

Onu en son G.Saray bu hale getirmişti
Onu en son G.Saray bu hale getirmişti
GİRİŞ 02.05.2014 01:45 GÜNCELLEME 02.05.2014 02:03

İlk maçta 2-1 yenildikleri Benfica ile kendi sahasında 0-0 berabere kalan Juventus, UEFA Avrupa Ligi'nde finale kalma şansını kaybetti. 

Karşılaşma sonrasında konuşan Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Benfica'nın turu geçmeyi hak etmediğini dile getirdi. 

Basın toplantısında konuşan Conte, "Bence Juventus her şeyini verdi. Bu heyecan vericiydi ama aynı zamanda oldukça da yorucuydu. Çünkü biz ilk defa Avrupa'da finale bu kadar yaklaşmıştık" ifadelerini kullandı. 

Benfica'nın turu hak etmediğini söyleyen Conte, "Sadece istatistiklere bakmak gerek. Benfica 2 maçta sadece 2 şut çekti. Olan bu. Onlar uluslararası deneyime sahip bir takım ve 10 kişiyle bizi durdurmayı başardılar. Ve hakem de onları yakasını kurtarmasına yardımcı olduğu için hayal kırıklığına uğradım" şeklinde konuştu. 

Başarılı teknik adam ayrıca maçın hakemi Mark Clattenburg'un uzatma anlarında süreyi doğru yönetemediği ve Benfica'nın yaptığı sertliklere göz yumduğu için kötü bir yönetim gösterdiğini dile getirdi.