Fırtına Avrupa biletini kaptı

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Arnavut ekibi Kukesi'yi bu kez 3-1 mağlup etti ve zorlanlamadan gruplara adını yazdırdı.

Fırtına Avrupa biletini kaptı
Fırtına Avrupa biletini kaptı
GİRİŞ 29.08.2013 00:46 GÜNCELLEME 29.08.2013 21:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mücadelenin ilk dakiklarında konuk ekip Kukesi, kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışırken 11. dakikada bulduğu golle büyük bir sevinç yaşadı. Savunmada Zeki'nin geriye oynadığı topta araya giren Lazar Popovic kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda plase vuruşuyla takımını öne geçirdi: 0-1. 

Golden sonra çabuk toparlanan Trabzonspor çok geçmeden Arnavut rakibine karşıklık verdi ve skoru eşitledi. Adrian'ın penaltı noktasına doğru gönderdiği pası Giray bekletmeden altıpas alanında sol kale direğinin hemen yanındaki Henrique'ye gönderdi ve Brezilyalının tek vuruşunda top ağlarla buluştu. 

Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken, temsilcimiz Trabzonspor'un topla oynamadaki üstünlüğü baskısı iyiden iyiye arttı. Devrenin sonunda Adrian ve Henrique ile üstünlük golüne yaklaşan bordo-mavililer ataklardan eli boş dönünce ilk 45 dakika 1-1'lik skorla noktalandı. 

Trabzonsporlu futbolseverlerin yoğun desteği başlayan ikinci yarıya temsilcimiz fırtına gibi başladı ve üstünlük golü 54'de geldi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına gelen ortayı Henrique topuk pasıyla penaltı noktası üzerindeki Florent Malouda gönderdi ve bordo-mavililerin Fransız yıldızı dönerek yarım vole vuruşuyla harika gole imzasını attı: 2-1. 

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da topla oynama üstünlüğünü elinde bulunduran Trabzonspor bir gol daha bularak iyice rahatladı. Adrian'ın pasında sol çaprazda topu kontrol eden Paulo Henrique kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda plase vuruşuyla topu filelere gönderdi: 3-1. 

Kalan dakikalarda 'Karadeniz Fırtınası' Arnavut rakibine fırsat tanımadı ve oyun kontrolünü elinde tutarak sahadan 3-1 galip ayrıldı. Böylece temsilcimiz, iki maçlı turda Kukesi'yi 2-0 ve 3-1'lik skorlarla zorlanmadan mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi gruplarına adını yazdırdı.

TRABZONSPOR 3 - 1 KUKESİ

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Libor Kovarik, Krystof Menci, Jiri Molacek (Çek Cumhuriyeti)

Trabzonspor:
Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Aykut Demir, Giray Kaçar, Olcan Adın, Aykut Akgün, Zokora, Adrian (Dk. 77 Alanzinho), Malouda (Dk. 88 Abdülkadir Özdemir), Yusuf Erdoğan (Dk. 60 Batuhan Karadeniz), Henrique
Kukesi: Halili, Smajlaj, Brahja, Malota, Hallaçi, Karabeci, Musolli, Almuça (Dk. 68 Cikalleshi), Hoxha (Dk. 60 Manuka), Progni (Dk. 83 Malindi), Popovic

Goller:
Dk. 11 Popovic (Kukesi) Dk. 14 ve 64 Henrique , Dk. 54 Malouda (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 77 Popovic (Kukesi) Dk. 83 Batuhan Karadeniz (Trabzonspor)

Trabzonspor bir ilki başardı
GALERİYE GİT
YORUMLAR 8
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Kukeside kim yaw, TS birde onlara yenilseydi bari.!. ......................
    Cevapla
  • Reys73 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl iş ya. çıkmış adamın biri atakanmı ne saçma sapan ileri geri sallayıp duruyor ve bunlarıda siz yayınlıyorsunuz.adam çıkmış bilerek ve isteyerek Trabzon a Trapzon diyor ve sizde bunu yayınlıyorsunuz..belliki adamın niyeti aşağılamak aklınca..bu suçtur..gerekli şikayetlerde yapılacaktır..sizin hakkınızdada gerekli şikayetleri yapacağız..editör görüyor bilerek yayınlıyor..öyle yok yazıcıyı bağlar falandı filandı görürsünüz mahkemede..adam çıkmış bir şehre aklı sıra laf atıyor sizde yayınlıyorsunuız..hem atakanmı nedir hem siz görün bakalım kanun nasıl işler.atakanda cas a kadar gider..
    Cevapla
  • Mütebessim 10 yıl önce Şikayet Et
    Torba meselesi!. Trabzon yine iyi kotu bir torbaya girdi, sikeciler torbaya da giremedi, naber? Torba hesabi yapanlara duyurulur. Boyle devam ederse Trabzon gruptan da rahatlikla cikar..
    Cevapla
  • Ozan Kale 10 yıl önce Şikayet Et
    yaş 12 atakan. 2 sene sonra görürsün torbayı zırvayı, cas geçirmiş hala torba hesabı yapıyorsunuz, anca platinin torbasındakilerle idare edersiniz 2 sene..
    Cevapla
  • ali aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    atakan can yenilgilerinde bir hasiyeti vardır fakat şikenin deyil. sen neyin peşindesi gözünü fenerbahce fanatizmi bürümüş başka birşey görmüyorsun çıkarsın oynarsın yenilirsin bu şerefsizlik deyildir ama şike yapmak ne oluyor ? dünya senin zihniyetini haksız buldu sen hala trabzon ülkeyi rezil eder diyorsun sana söyleyecek söz bulamıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle