Jorge Jesus çok iddialı konuştu!

Benfica'nın Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı...

Jorge Jesus çok iddialı konuştu!
Jorge Jesus çok iddialı konuştu!
GİRİŞ 01.05.2013 19:01 GÜNCELLEME 02.05.2013 01:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tümspor

Çok iddialı açıklamalar yapan Jorge Jesus basın mensuplarının sorularını şu şekilde cevapladı:

İlk maça oranla Fenerbahçe'de eksikler var bu konu hakkında takımda değişiklikler düşünüyormusunuz?

Fenerbahce'nin eksikleri bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi oyunumuza bakariz. Tecrubemiz onlardan daha fazla. Şunu kabul ediyorum ki 1-0'lık bir dezavantajlı skor var ama bunun üstesinden gelip finale cikan taraf olacagiz. Buna şüphem yok.

Gaitan oynayacak mı? İlk maç öncesi tur için çok emin konuşuyordunuz, turu geçeceğinize inanıyormusunuz?

Gaitanla ilgili kesin birşey diyemiyorum son antrenmandan sonra kararımı vereceğim.

Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz ama Benfica kendi evinde oynadığı zaman her zaman güçlü bir ekiptir ben bu yönden turu geçeceğimize inanıyorum.

Yarınki maç kariyerinizin en önemli anı mı?

Hayır benim için yarın ki maç kariyerimin en önemli anı değil. Benfica içinde aynı şekilde, Benfica çok büyük bir kulüp o yüzden ben turu geçeceğimize inanıyorum.

Taraftarımızın desteği ile ilgili hiç bir zaman şüphemiz olmadı ve onların sayesinde birçok maç kazandık yarın ki maçıda yine taraftarımızın desteği ile kazanacağız.

Cardozo: Kariyerimin en önemli maçı olabilir

Portekiz ekibinin yıldız golcüsü Oscar Cardozo, ''Yarın akşamki maç kariyerimin en önemli maçı olabilir. Tüm taraftarlarımızı yarın akşam maça çağırıyoruz'' diyerek taraftarından destek beklediğini dile getirdi.

YORUMLAR 1
  • ahmet basar 10 yıl önce Şikayet Et
    Huyları Bu !... Daha sonucu görmeden sevinirler, iddaa ederler sonrada fıssss. Amerikan geleneği. Sonuca varmadan kazanmış gibi sevinmek. Benliklerine güvenerek nelri batırdılar, nelerini kaybettiler. Tabi bizim en büyük yardımcımızı ihmal ediyorlar. Rabbim Fenerbahçe yi inansızlar karşısında gülünç ve utanç duruma düşürme. Yolun açık olsun FENERBAHÇE. Koyu beşiktaşlı ahmet
    Cevapla