Lazio, Avrupa'da ilk yenilgisini aldı

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında İstanbul'da Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Lazio, bu sezon Avrupa'da ilk yenilgisini aldı.

Lazio, Avrupa'da ilk yenilgisini aldı
Lazio, Avrupa'da ilk yenilgisini aldı
GİRİŞ 05.04.2013 01:39 GÜNCELLEME 05.04.2013 07:19

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon Fenerbahçe maçına kadar oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik elde eden İtalyan temsilcisi, 13. maçında yenilgiyle tanıştı.

-Kadıköy'de suskun kaldı-

UEFA Avrupa Ligi'nde 12 maçta attığı 24 golün yarısını rakip sahalarda kaydeden Lazio, Fenerbahçe deplasmanında gol bulamadı.

Grup maçları dışında bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 4. kez eleme turu oynayan İtalyan temsilcisi, eleme turlarında ilk kez Fenerbahçe karşısında dış sahada gol atamadı.

Lazio, play-off eleme turunda Slovenya'nın Mura takımını deplasmanda 2-0, kendi sahasında 3-1 yenerek gruplara kaldı.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Fenerbahçe'nin grubundan çıkan Borussia Mönchengladbach takımıyla deplasmanda 3-3 berabere kalan İtalyan ekibi, rövanş maçını kendi sahasında 2-0 kazanarak son 16'ya kaldı.

Üçüncü turda bir başka Alman takımı Stuttgart'ı ilk maçta deplasmanda 2-0 yenen Lazio, kendi sahasında 3-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

İtalyan temsilcisi, bu sezon grup maçlarında ise sadece Tottenham'a gol atamadı. Lazio, İngiliz ekibiyle grupta hem kendi sahasında hem de deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL