Bulak: Goller dışında kazanma isteğimiz pozitif

Ziraat Türkiye Kupasında Eskişehirspor'a 3-0 yenilen Mersin İdman Yurdu'nun Teknik Direktörü Giray Bulak, ''Takımımız, golleri bir kenara bıraktığımızda tempo, rakiple boğuşabilme ve maçı kazanma isteği olarak son derece pozitif'' dedi.

Bulak: Goller dışında kazanma isteğimiz pozitif
Bulak: Goller dışında kazanma isteğimiz pozitif
GİRİŞ 27.02.2013 23:12 GÜNCELLEME 27.02.2013 23:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Eskişehirspor'a bundan sonraki karşılaşmalarında başarı diledi. Maçın kendileri açısından iki aşamalı olduğunu belirten Bulak, şöyle devam etti:

''Takımımız, golleri bir kenara bıraktığımızda tempo, rakiple boğuşabilme ve maçı kazanma isteği olarak son derece pozitif. Ama yediğimiz gollere baktığımızda biraz uyuyoruz, dalıyoruz veya rakiplerimiz bu kötü yönümüzü iyi kullanıyor. Bizim maçta aşağı yukarı 10 ortamız var, onlar pozisyon olmadı. Ama rakibin 3 topu gol oldu. Takım olgumuz, her geçen gün gelişip, oturuyor. Fakat arada böyle sonuca yansıyan olumsuzluklar oluyor.''

Bulak, Türk vatandaşı olduktan sonra ismini ''İbrahim Üçüncü'' olarak değiştiren Yattara'nın maçtaki performansıyla ilgili bir soru üzerine, ''Yattara'nın performansı maçta bölüm bölüm iyi. İkinci yarı bir parça durmuş olsa da özellikle ilk yarı iyiydi. Ama biz Yattara'yı bundan böyle en az bir devre kullanabilecek seviyeye geleceğiz. Yattara'nın bundan sonra bizimle beraber kendini ortaya koyma zamanı geldi'' diye konuştu.

Futbolculardan Eren Tozlu da kupa maçlarında iddialarının olmadığına değinerek, ligdeki sıkıntılı süreçten kurtulmak istediklerini, bu yüzden tüm akıllarının lig maçlarında olduğunu dile getirdi.

Futbolculardan Can Erdem de artık kupayla işlerinin kalmadığını belirterek, ligde Kayserispor'u yenip, çıkışa geçmenin hesaplarının yaptıklarını söyledi.

YORUMLAR 1
  • Hel Fodul 11 yıl önce Şikayet Et
    neyse ki pozitifmiş sevindim. bir de negatif olsaydı düşünemiyorum. Allah etmesin 10-0 falan biterdi o zaman ne derdin bilemiyorum.
    Cevapla