Ankaragücü'nden Beşiktaş maçında protesto!

Ankaragücü yönetimi Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maça 15 dakika geç çıkacak.

Ankaragücü'nden Beşiktaş maçında protesto!
Ankaragücü'nden Beşiktaş maçında protesto!
GİRİŞ 23.11.2012 22:48 GÜNCELLEME 24.11.2012 03:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ankaragücü yönetimi, bugün yaptığı yönetim kurulu toplantısında ilginç kararlar aldı.

Başkent ekibinin yönetimi, ligde yarın oynayacakları Samsunspor karşılaşmasına çıkmama, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maça ise 15 dakika geç çıkma kararı aldı. Yönetim, Ankaragücü kulübünün durumunu tüm dünyaya duyurmak için bu kararı aldıklarını açıkladı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Atilla Süslü, yaptığı özel açıklamada, artık dayanacak güçlerinin kalmadığını belirterek, "Rica ediyorum, yalvarıyorum. Bittik, bitmek üzereyiz. İnanın 'imdat' diyoruz. Artık solunum cihazına bağlandık, fişimiz çekilmek üzere. Ankaragücü için kimin kapısını çalıyorsak, herkes 'beni katmayın' diyor. Bugüne kadar yaşananları tüm kamuoyu biliyor ve kimse bu takım için kılını kımıldatmıyor. Bu kararı almamızın nedeni, sesimizi artık dünyaya duyurmak istememiz. Biz de sesimizi duyurmak için açlık grevine mi başlayalım? Samsunspor maçına gitmeyeceğiz. Beşiktaş karşılaşmasına da takımımız 15 dakika geç çıkacak. Belki birileri duyar da, takım için kımıldarlar. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, FIFA, UEFA, TFF, Valimiz, Belediye Başkanımız ve iş adamlarımıza artık 'sesimizi duyun' diyoruz. İnanın fişimiz çekilmek üzere. 103 yıllık bir camia yok oluyor. İmdat diyorum, imdat" diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • M.ALİ KORKUT 11 yıl önce Şikayet Et
    93'te 8-0 değil. 1-0 yenseydi yine gs şampiyon olacaktı.google'ın varsa açta puan durumuna bak.hem 8-0'dan 3-4 hafta önce bjk 5-0 yenmişti ankaragünü.
    Cevapla
  • Monte Cristo 11 yıl önce Şikayet Et
    beter ol. umarım amatöre kadar gidersiniz.93 yılındaki 8-0'lık gs maçına inat beşiktaşın sizi 8 atıp göndermesi lazım.
    Cevapla
  • abdülhamid hancı 11 yıl önce Şikayet Et
    kader adalete tecelli eder.... bu saatten sonra size kimse yardım etmez.boşuna aç kalmayın.melih gökçek sizi 100.yılınızda şampiyon yapacaktı ve sizin için ankarasporu feda etti.yine değerini bilemediniz.müstehaktır...yazıklar olsun...
    Cevapla
  • eren göktuğ 11 yıl önce Şikayet Et
    müstehak. zaten haketmeden çıktığınız süper ligde yıllardır oynadınız o zaman niye sesiniz çıkmıyordu.
    Cevapla
  • Selman 11 yıl önce Şikayet Et
    bursankara??. senelerdir beşiktaşa yaptığınız gereksiz düşmanlık yüzünden az bedduamı almadınız inşALLAH düşerler diye umuyordum bunlar sürünüyor, peki sürüngen kardeş takımınız elinizden tutmuyormu??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle