Galatasaray kupada yara aldı! Alanyaspor avantajı kaptı...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Alanyaspor tur için avantajı aldı.

Galatasaray kupada yara aldı! Alanyaspor avantajı kaptı...
Galatasaray kupada yara aldı! Alanyaspor avantajı kaptı...
GİRİŞ 05.02.2020 22:28 GÜNCELLEME 05.02.2020 22:48
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan ve hakem Ali Şansalan'ın düdük çaldığı maçı Aytemiz Alanyaspor 2-0 kazandı. Ev sahibi ekibe yarı final yolunda avantajı getiren golleri 20. dakikada Tasos Bakasetas ve 55. dakikada Junior Fernandes attı.

 

 

Bu maçın rövanşı 12 Şubat Çarşamba günü saat 20:30'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak.

 


Fatih Terim'Den kadro revizyonu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, kadro revizyonuna gitti.

Sarı-kırmızılı teknik adam, Süper Lig'de son oynanan Hes Kablo Kayserispor müsabakasının ilk 11'inden sadece 3 ismi Aytemiz Alanyaspor karşısında sahaya sürerken, 8 değişiklik yaptı.

Galatasaray'ın Kayserispor maçı 11'inden Muslera, Mariano, Donk, Seri, Feghouli, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Adem Büyük, Alanyaspor karşısında yedek soyundu.

Bu oyuncuların yerine, Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Jimmy Durmaz, Sekidika, Taylan Antalyalı, Onyekuru ve Lemine başlangıç kadrosunda yer aldı.

Rumen oyuncu Florin Andone, uzun süreli sakatlığı sonrası yedekler arasında şans beklerken, yeniden takıma dönen Onyekuru ise ilk kez 11'de sahaya çıktı. 

Alanyaspor'da 4 değişiklik

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'deki BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasına göre 4 değişikliğe gitti.

Welinton, Campos, Salih Uçan ve Junior Fernandes'i yedek soyunduran Bulut, Kaan Kanak, Bammou, Ceyhun Gülselam ve Efecan Karaca'yı sahaya sürdü.

Van'daki çığ faciasında hayatını kaybedenler için maç öncesi saygı duruşunda bulunuldu. 

Her iki takım taraftarları, maça yoğun ilgi gösterdi. 10 bin 842 kişilik statta tribünlerin büyük ölçüde dolduğu gözlendi.

Öte yandan, Alanyaspor'un Norveçli taraftarları, maç öncesi Galatasaraylı oyuncu Martin Linnes'e çiçek verdi.

Stat: Bahçeşehir Okulları 

Hakemler: Ali Şansalan, Kemal Yılmaz, Mehmet Cem Satman

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Onur Bulut, Tzavellas, Caulker, Kaan Kanak, Siopis, Ceyhun Gülselam, Bakasetas (Dk. 82 Musa Çağıran), Efecan Karaca, Bammou (Dk. 46 Junior Fernandes), Cisse (Dk. 71 Mustafa Pektemek) 

Galatasaray: Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Marcao, Linnes (Dk. 46 Mariano), Lemina, Belhanda (Dk. 81 Ömer Bayram), Sekidika (Dk. 62 Adem Büyük), Taylan Antalyalı, Jimmy Durmaz, Onyekuru

Goller: Dk. 20 Bakasetas, Dk. 55 Junior Fernandes (Aytemiz Alanyaspor) 

Sarı kartlar: Dk. 22 Bammou, Dk. 33 Tzavellas, Dk. 45+3 Caulker, Dk. 50 Ceyhun Gülselam, Dk. 63 Bakasetas, Dk. 90+1 Siopis (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 32 Şener Özbayraklı, Dk. 45+2 Taylan Antalyalı, Dk. 63 Adem Büyük, Dk. 76 Jimmy Durmaz, Dk. 79 Lemina, Dk. 90 Ömer Bayram (Galatasaray)

YORUMLAR 30
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim gitmedikce bu takım iflah etmez .kendini beğenmişlik diz boyu .çare Okan buruk
    Cevapla
  • aralık 4 yıl önce Şikayet Et
    terim ve o amator yardımcıları gitmedikçe takım düzelmez bunların yüzüne üyeliği iptal ettim maça felan bakmıyorum artık
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca, Senin takıma gelenler neden pavyon fedaisi gibi? şener denen şahsa söyleyin delikanlı olsun öyle numara ile futbolcu attırmak için sahtekarlık yapılmaz. Adem efendi adeta badigard. Takım yan pas- geri pasla oynayan ve ne yaptığını bilmeyenlerle dolu. GS forması yakışmayan en az 7-8 futbolcu var bu takımda.
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun sebebi hoca. takımda sistem yok. o yüzden berbat futbolu izliyoruz.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin uefa kupasi var sikinti yok
    Cevapla
  • AYDİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Tuzlaspora benzemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle