'Neden Tuzlaspor'a ceza yok?' TFF açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın ardından çıkan olaylarla ilgili özellikle sosyal medyada, dosyası henüz görüşülmemesine rağmen Tuzlaspor Kulübü ve mensuplarına ceza verilmediğine dair yanlış değerlendirmelerin yapıldığını bildirdi.

'Neden Tuzlaspor'a ceza yok?' TFF açıkladı!
'Neden Tuzlaspor'a ceza yok?' TFF açıkladı!
GİRİŞ 20.12.2019 23:30 GÜNCELLEME 20.12.2019 23:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF, Tuzlaspor - Galatasaray maçında yapılan sevklerin ardından öncelikli olarak Galatasaray cephesinin cezasının duyurulmasının nedenini açıkladı.

 

 

Yapılan açıklamada Galatasaray'ın PFDK'ya tedbirlerin kaldırılması ile ilgili olağanüstü toplantı talebinde bulunduğu belirtildi. Tuzlaspor cephesinin ise savunma süresinin devam ettiğini, 2. ligde ilk yarı bittiği için hafta sonu maçının da olmadığı ifade edildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde: 

 

 

"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugünkü kararlarının açıklanmasının ardından özellikle sosyal medyada, dosyası görüşülmemesine rağmen Tuzlaspor A.Ş. kulübü ve mensuplarına ceza verilmediğine dair yanlış değerlendirmeler yapılmıştır.                    

Ziraat Türkiye Kupası'nda 17.12.2019 tarihinde oynanan Tuzlaspor A.Ş. - Galatasaray A.Ş. müsabakasında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Galatasaray A.Ş. Kulübü ve mensupları hakkında, Galatasaray A.Ş. tarafından PFDK'ya tedbirlerin kaldırılması amacıyla olağanüstü toplantı talebinde bulunulmuş ve sevk olunan kişilerin savunmaları sunulmuştur. Bu nedenle PFDK, ilgili kişiler hakkında 20.12.2019 tarihinde toplanarak kararlarını kamuoyuna duyurmuştur.

Aynı olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Tuzlaspor A.Ş. Kulübü ve mensuplarının savunma süresi devam etmekte olup, soruşturma tamamlandığında ilgililer hakkındaki kararlar açıklanacaktır.

Henüz savunmasını PFDK'ya sunmayan Tuzlaspor A.Ş.'nin, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta devre arası tatili verilmesi nedeniyle hafta sonu maçı da bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur."

YORUMLAR 6
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Tuzla sporun bütcesi neki ceza verilsin....
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Muslera adam dovdu ceza yok hasan efendi kafa atti ceza yok fatih efendi bel alti konustu ceza yok boyle bi federasyon olamaz gs yi kollamaktan baska dertleri yok
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    seni gidi iftiracı seni sen bu yazdıklarınla fenevli olduğunu gösterdin tutmadı demi paralı silahınız
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Erken sevindin galiba GS kupadan elendi kupa bize kaldı diye. 4-0 tuzladan çok sizin canınızı yakmış.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    gördün mü lan iftira atıyorsun nasıl müslümansınız holiganlık yapma işine bak
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin bu ligde Ali Koç kadar ayrıcalıklı kimse yok. Ayrıca Muslera nerde kafa attı. Bi tane görüntü var mı. Yalancı ve provakatör Gökhan Çıra mı cezayı belirleyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle