TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki Beşiktaş eşleşmesiyle ilgili kentin soğuk havasına atıfta bulunulan "üşüyen bebek" paylaşımını yaptı. Kulübün sosyal medya hesaplarından "Rakibimiz Beşiktaş" etiketiyle paylaşım yapan mavi-beyazlı ekip, bu paylaşımına banyo yaptırıldıktan sonra kafasında bornozu olmasına rağmen titreyen bir bebeğin görüntülerini de ekledi.

Beşiktaş ile kupada ilk maçını sahasında yapacak olan Erzurum temsilcisinin karşılaşma tarihindeki hava sıcaklığına göndermede bulunduğu ve tebessüm ettiren bu paylaşımı kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal, sosyal medyadaki paylaşımları dolayısıyla olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. Beşiktaş'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını vurgulayan Dal, şunları kaydetti: "Sosyal medyanın bu şekilde kullanılması, kulüpler arası kaynaşma ve taraftarlar arası etkileşimin yanı sıra, futbolun eğlence ve keyiften ibaret olduğunu anlatmak için bir mesaj. Tabi şehrimizin soğuğuna da atıfta bulunuyoruz.

Bu güzel video kulübümüzün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Erzurum'da ocak ayının ikinci haftasında havanın nasıl olduğu malum. Erzurum, kayak ve kış sporları ile Türkiye'nin önemli kış turizmi şehirlerinden. Bizim de Aralık, Ocak ve Şubat aylarında sıcaklık değerlerimiz ülke iklimine göre biraz ortalamanın altında. Dolayısıyla kulübümüzün Beşiktaş'a böyle bir ufak mesajı oldu sosyal medya hesaplarından. Ama biz sıcak kanlı insanlarız, en güzel şekilde onları ağırlayacağız." Erzurumspor, Ziraat Türkiye kupasında daha önce Edirnespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Bursaspor'u elemişti.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • hikmet 22.12.2019 12:50
    Eruzurum kar var ama soğuk yok ki. adı çıkmış bi kere
  • Serkan BJK 20.12.2019 23:49
    Erzurum candir Beşiktaş heyecandir
  • keleş 34 20.12.2019 23:07
    haydı dadaşım dondur şu
  • dadaş 20.12.2019 22:44
    elermiyiz bilmem ama burda yeneriz
  • Dadaş 20.12.2019 20:30
    Haydi Dadaş
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek