'Final maçına birisinin eli değdi...'

Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında Galatasaray’a mağlup olan Akhisarspor'da Teknik Sorumlu Ercan Kahyaoğlu, oyuna birisinin eli değdiğini ileri sürüp üzgün olduklarını belirtti.

'Final maçına birisinin eli değdi...'
'Final maçına birisinin eli değdi...'
GİRİŞ 15.05.2019 23:45 GÜNCELLEME 15.05.2019 23:46
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Maç sonrası açıklama bulunan Kahyaoğlu, “Maçtan önce kimse maça dokunmasın demiştik. 11 futbolcu bizim 11 rakibin, bunlar oynasınlar, dışarıdan müdahale edilmesin diye bir istekte bulunmuştuk. Ama maalesef oyunun ilerleyen bölümünde oyuna yine birisinin eli değdi. Olmaması gereken şeyler bunlar. Galatasaray ile veya başka bir takımla işimiz yok. Biz oyun oynamaya çalışıyoruz. Ligdeki durumumuz belliydi zaten. O pozisyonda geldik buraya. Kupayı gerçekten çok istiyorduk. Ona göre oynadık. Kötü oynamadık. Kimse oynadığımız oyuna kötü diyemez. İkinci karar, penaltı ile sonuçlanan karar çok ağır oldu. Maçın seyrini değiştirdi, oyunda kalmamızı zorlaştırdı. Bu sonuç gerçekleşti, üzgünüz” dedi. 

 

 

YORUMLAR 22
  • taraftar. 4 yıl önce Şikayet Et
    fedarasyon ne yapmak istiyor tüm anadolu kulüpleri göztepeyi örnek alsın federasyonu tanımasınlar tabi cesaretleri varsa tebrikler göztepe yanındayız
    Cevapla
  • taraftar. 4 yıl önce Şikayet Et
    o hakemin konya maçının hakemi rizenin maçını yöneten o hakemlerln inşaall aldıkları paralar boğazlarında düğümlensinde bir daha o düdüğü çalamasınlar futbol katilleri
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı hakemler sayesinde ligde kalan febenin daha çok sesi çıkıyor.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Galatasaraylı yöneticinin toplantıda yaptığı siyasi konuşmadan sonra birilerinin eli ondan sonra değdi hadi hayırlısı.
    Cevapla
  • m3hk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler cok kolay penaltı veriyorlar. Diagne yerden kalkmadı adama sarı bile yok. Akhisar bence iyi oynadı taki 2 ci penaltıya kadar. Penaltıyı aldı diyor hakemler ama buna baska sey denir. Oyun cok iyi olmustu taki 2 ci penaltıda olay koptu. Bu ligde hakeden kazanamıyor. Ne hikmetse aglayan 3 buyukler hep mamalı dolassıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle