Final sonrası boykot! Seremoniye çıkmadılar!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Akhisarspor, maç sonrası kupa seremonisine katılmadı.

Final sonrası boykot! Seremoniye çıkmadılar!
Final sonrası boykot! Seremoniye çıkmadılar!
GİRİŞ 15.05.2019 23:17 GÜNCELLEME 15.05.2019 23:52
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Ege ekibi, maçtaki hakem yönetimine tepki olarak seremoniye çıkmama kararı aldı ve maçın oyuncusu seçilen Fatih Öztürk de ödülünü aldıktan sonra kimsenin elini sıkmayarak soyunma odasına yöneldi.

 

 

Akhisarspor'un file bekçisi Fatih Öztürk, soyunma odasına yöneldiği esnada Fatih Terim ile arasında kısa bir diyalog oldu. Sonrasında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Fernando Muslera, deneyimli kaleciyi tebrik etti.

GERİ DÖNÜP GALATASARAY'I TEBRİK ETTİLER

Madalya seremonisine katılmayan Akhisarsporlu oyuncular soyunma odasından sahaya çıkarak kupayı kazanan Galatasaraylı oyuncuları tek tek tebrik etti.

 

 

 

YORUMLAR 149
  • memet 4 yıl önce Şikayet Et
    akhisarın kupası çalındı yazık çok yazık artık futboldan nefret ediyorum
    Cevapla
  • ocak 4 yıl önce Şikayet Et
    para harcayıp kazanamayanlar hakem bahanesi oluyor. ama gs herzmn kupaların takımıdır cunku bu ıs parayla değil yürekle olur. HAKEM BAHANE HEPPPPPPPPPPPPP
    Cevapla
  • şubat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gözünüzü fanatizm kör etmiş. Dün akşam ki maçta hakemin sayesinde kazandığınızı söyleyemeyecek kadar korkaksınız...
    Cevapla
  • KOC 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün takimlar birleşti karalamaya. Hakem bu 2 penaltiyı vermeseydi niye vermedi diye yerden yere vurulurdu. 2 side net penaltı cönkü.
    Cevapla
  • tarafsız vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Akhisar küme düşmüş oyuncuların çoğu boşta kalmış bu maçtan başka hiç bir amaçları yok çirkeflik yapmaları son derece normal. 2 penaltı kararı da son derece doğru adam kartıda bile bile yedi. Eksik kalmasalar şansları artacaktı. Ama Galatasaray 3 gol atarak yeni penaltı golüyle kazanmadı.
    Cevapla
  • şehzade 4 yıl önce Şikayet Et
    GS nin tüm kupaları şaibeli maalesef, nedense 11 kişiye karşı galip gelemiyorlar.... nedense penaltı atmadan bir maçı bitiremiyorlar....Mazisinde şaibe şike yatan takım GS...
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Şükür denen hain 34 gol ile gol kralı oluyor 19 u penaltıdan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle