Hatayspor'dan Galatasaray yorumu!

Hatayspor Kulübünün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilcisi Hasan Bozkurter, Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleştikleri Galatasaray'ı elemek istediklerini söyledi.

Hatayspor'dan Galatasaray yorumu!
Hatayspor'dan Galatasaray yorumu!
GİRİŞ 30.01.2019 15:27 GÜNCELLEME 30.01.2019 15:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen kura çekiminden sonra açıklamalarda bulunan Bozkurter, "Önce kendi ligimizin lideri Gençlerbirliği'ni, sonra da Süper Lig'in lideri Başakşehir'i eledik. İnşallah bu kez Galatasaray'ı eleriz." diye konuştu.

 

 

Hatayspor'un bölgeye katkısı olduğunu aktaran Bozkurter, şunları kaydetti:

"Hatayspor'un başarısı bölge halkını mutlu ediyor. Hatayspor, toplumu sporla barıştıran bir görev ifa ediyor. Hatayspor olarak önce skor değil spor diyoruz. Yöremiz, Hatayspor'un başarılarıyla tanıtılıyor. Bize gelen yabancı takımlar, 'Annem ve eşim göndermek istemiyordu. Bu bölge için tedirgin geldik ama sizleri ve bölgeyi gördükten sonra anlatılanlar ile burada yaşadıklarımız çok farklı.' diyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Mutfağımız ve tarihimiz zengin, inançların birlikte yaşadığı, barış, hoşgörü ve dostluğun egemen olduğu bir şehiriz. Hatayspor'u kentimizin bir gururu olarak görüyoruz."  

 

 

Çeyrek finalde Galatasaray'ın kente geleceğini aktaran Bozkurter, "Bundan önce nasıl herkesi misafir ettiysek Galatasaray'ımızı da misafir etmekten onur ve gurur duyacağız. Türkiye'nin çok köklü bir takımı ile eşleştik. Başkanları Mustafa Cengiz de bizim değerli bir büyüğümüz. Kendisi Gaziantepli. Sonunda o da bölgesine gelecek. Galatasaray'a ve diğer takımlara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hatay'ın 1939'da Türkiye'ye referandum ile bağlandığını hatırlatan Hasan Bozkurter, "Hatay, bir serhat kenti. Ülkemizi çok seviyoruz, ülke bizi çok seviyor. Herkesi Hatay'a davet ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi geliri ile ayakta duran bir kulüp olursa başarılı olur aksi taktirde bu günler uzun sürmez
    Cevapla
  • ede 5 yıl önce Şikayet Et
    Hatay o zeminde barcelonayı bile eler.
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    bir gs li olarak.haydi hatay ele gs yi al kupayi sen veya baska bi anadolu kulubu alsin kupayi basarilar
    Cevapla
  • HataySpor 5 yıl önce Şikayet Et
    Seneye De Süper Lig inşş..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Buğday ambarı sandınız Galatasaray’ı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle