Çakır'ın VAR konuşması ortaya çıktı

Galatasaray ile Akhisarspor arasındaki Süper Kupa maçına Cüneyt Çakır'ın Dany'nin Rodrigues'i düşürdüğü pozisyon sonrası verdiği sarı kart damga vurdu.

Çakır'ın VAR konuşması ortaya çıktı
Çakır'ın VAR konuşması ortaya çıktı
GİRİŞ 07.08.2018 11:10 GÜNCELLEME 07.08.2018 11:27
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

O pozisyon için VAR'ın başında oturan Bülent Yıldırım'ın sarı kartın yanlış olduğuna karar verdiği ortaya çıktı.

Bunun üzerine VAR'dan görüntüyü tekrar izleyen Çakır'ın ise kararında ısrarcı olarak "Sorumluluk bende" dediği bildirildi. Öte yandan otoriteler, pozisyon için kartın kırmızı olması gerektiği görüşünde birleştiler. 

 

 

Ahmet Çakar "Süper Kupa'da ilk defa VAR uygulandı. Onda da yanlış uygulandı. Dany son adamdı. Diğer Akhisarlı futbolcu hızını almış Rodrigues'e yetişemezdi. Kırmızı kart olmalıydı" derken, Mustafa Çulcu da "VAR sistemi, karar net yanlışsa devreye giriyor. Ancak hakem Çakır sarı da ısrar etti. VAR'a gerek kalmaksızın bu pozisyon çıplak gözle kırmızı olmalıydı. Bu karar VAR'ın daha ilk maçta olumlu kabulünü sıkıntıya soktu" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 40
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki çoğunluk sarı kart demiş ki sarı kart kararı kaldırılmadı. Benim bildiğim Varda kararlar oy çokluğu ile alınır. Kaldı ki öyle olması da gerekir yoksa hakemler yine bildiğini okur. Bu bildiğini okur sözü ile elbette Cüneyt Çakırı kast etmiyorum. Bu sözüm acemi ve fanatizme kaçan hakemler için.
    Cevapla
  • Mücahit Bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Cakiri elestirenler : Siz hakemlik kariyerinizde Cüneyt hocanin simdiye kadar yönetigi maclarin on da birini yönetmediniz cikip yok yok böyle diye bosa oksijen harciyonuz
    Cevapla
  • 749717 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşım var sistemine bakıpta yanlış karar veren bi tane hakem göster bana hadi ilk kararında hatalı olabilirsin ama gidip üstüne bide videosunu izleyip halen yanlış karar veriyorsan bu gs düşmanlığıdır
    Cevapla
  • macit 5 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Çakır TÜRKİYE liginde iyi maç yönetmiyor!
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    VAR a ne gerek var cüneyt çakır var.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    var olsa ne yazar adam bildiğini okuyor gene yanlış kararlar gene adaletsizlik
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi otoriteler kırmızıda birleşti ??? Bir defa dünya kupasında mac yönetememiş olanlar mi.. Karar doğru.. VAR geldi adaletsizlik sona erdi..
    Cevapla
  • macit 5 yıl önce Şikayet Et
    Karar doğru diyen futboldan anlamıyordur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle