Beşiktaş şimdi yandı! İşte gelecek ceza...

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe mücadelesine çıkmamasının ardından gözler PFDK'ya çevrilecek.

Beşiktaş şimdi yandı! İşte gelecek ceza...
Beşiktaş şimdi yandı! İşte gelecek ceza...
GİRİŞ 03.05.2018 21:55 GÜNCELLEME 03.05.2018 22:19
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Talimatlar gereği, TFF Hukuk Müşavirliği yarın sabah temsilci ve hakem raporlarını incelettikten sonra Beşiktaş'ı PFDK'ya sevk edecek. Kurul Siyah-beyazlı kulübe uygulanacak yaptırımlar konusunda disiplin kararını verecek.

PFDK, Ziraat Türkiye Kupası statüsü 8. maddesi kapsamında Beşiktaş Kulübü'nün 3-0 hükmen mağlubiyetine, bu sezon kupadan elde ettiği bütün gelirlerin geri alınmasına ve önümüzdeki yıl Ziraat Türkiye Kupası'ndan men edilmesine karar verecek.

 

Kupa statüsündeki 8. maddenin 1. hükmünde şu ifadeler yer alıyor:

"Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yer almayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası'nda yer alamaz. Ayrıca, Türkiye Kupası'nın ticari haklarından elde edilen gelirlerin dağıtımına ilişkin olarak hiçbir talepte bulunamaz."

YORUMLAR 94
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    BJK niçin yanıyormuş anlamadım.....Sürekli bu tür yaşamaktan ise haysiytimizle bir kere ölürüz hepsinden daha iyidir.
    Cevapla
  • Hürriyet HAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Üç kere istifa edip vazgeçmekten, kapıdan kovulup bir daha bu kapıdan giremez denilip kapıda yatıp tekrar o kapıdan içeri girmekten daha onurludur bu duruş...
    Cevapla
  • tersaçı 5 yıl önce Şikayet Et
    komplo vardır, yolları kapatmış olabilirler, araştırılsın:))
    Cevapla
  • tersaçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlılık bir duruştur. ey renkliler sizin de hayatta bir duruşunuzun olmasını tavsiye ederim. paradan daha değerli şeyler var dünyada, görmenizi dilerim.
    Cevapla
  • Müslüman 5 yıl önce Şikayet Et
    3 Uyarıdan sonra Hakem ısrarla fiili müdahale olursa maçı tatil ederim Takım kaptanına söyledi ve fiili teşebbüs maddeler olduğu için ev sahibi takım esasen hükmen mağlup olması gerekirdi. Tff kaldığı yerden devam etmesi kararı ile kuralı çiğnedi. Bu bize avrupada tff ye cezalar yaptırımı uygulanmasına gidecek euro 2024 aday ilken böyle bir hatanın yapılması affedilemez. Ve beşiktaş haksızlığa karşı susmamıştır ilerde aynı şekilde maddeler ile sahaya futbolculara teşebbüs olmasının önüne geçmiştir yoksa yine maddeler atılacak birileri yaralanacak MazaALLAH yine hiç birşey olmamış gibi kaldığı yerden devam edecek idi Tebrikler Beşiktaş Selam ve Dua ile..
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    unuttuğunuz birşey var hakem maçı tatil etmeden maçı tatil etti beşiktaşlı teknik heyet
    Cevapla
  • asi 5 yıl önce Şikayet Et
    hangı haksızlık sen hakemın sahaya davet etmesıne rahmen artıslık yapacaksın cekıp gıdeceksın sonra bı fılm cevıreceksın bıde haktan hukuktan bahsedeceksın oldu var mı baska bı ıstegınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle