Şenol Güneş'i yaralayan kişi tutuklandı!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde çıkan olaylarla ilgili mahkemeye sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Cezaevine gidenler arasında Şenol Güneş'i yaralayan kişi de var.

GİRİŞ 26.04.2018 19:23 GÜNCELLEME 26.04.2018 20:20
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Soruşturmayı yürüten Basın ve Spor Suçları Soruşturma Bürosunca ifadelerinin alınmasının ardından 5'i tutuklama, 15'i de adli kontrol istemiyle hakimliğe sevk edilen şüphelilerin işlemleri tamamlandı.

"SİLAHLA KASTEN YARALAMA"

Nöbetçi Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği, tutuklama istemiyle sevk edilen 5 şüpheliden, aralarında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan S.D'nin de bulunduğu 3'ünün "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Diğer iki şüphelinin adli kontrol hükümleri kapsamında serbest bırakılmasına hükmedildi.

 

 

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, adli kontrol istemiyle sevk edilen 15 şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbirleri uygulanmasını kararlaştırdı.

Böylece, soruşturma kapsamında, 3 şüpheli tutuklanırken, 5'i savcılıktan, 17'si de mahkemeden olmak üzere 22 şüpheli serbest bırakılmış oldu.

YORUMLAR 30
  • polis 5 yıl önce Şikayet Et
    ben polisim adam silahla bacagindan vuruyor serbest kalıyor bunlar cakmak atmış silahla kasten yaralamaya sokmuslar kanunlarimiz zenginler için yazılmış.
    Cevapla
  • halıcı 5 yıl önce Şikayet Et
    cahil napolyon. sen önce polisin ne demek istediğini anla. serbest kalsin mi diyor yoksa çakmak atan ceza alırken silah kullanana neden ceza vermiyorlar mi diyor?
    Cevapla
  • Bonapart 5 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmedin mi? Serbest mi kalmalıydı? Çakma polis bey! Ben de Napolyon'um...
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    yeni kanunların ilk kurbanları futbolla uğraştığınız kadar trafik kurallarıylada uğraşsanıza nillet birbirini vuruyor siz ceza yazmadığınız için
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    3 gün sonra serbest kalırlar, lail sistemin adaleti ancak bu kadar olur, baklava çalan ise 20 sene yer
    Cevapla
  • Remzi 5 yıl önce Şikayet Et
    üç gün bile çok tutuklamak için ölü yaralı olması lazım silahla yaralamadan tutuklanıyor sanrım basın medya baskısından alınmış bir karar galiba şenol güneşin kafasını keleşten çıkan mermi sıyırmış üzüldüm geçmiş olsun sizede geçmiş olsun . not şiddete kesinlikle karşıyım hele futbolda ama abartmayada karşıyım kaldıgı yerden devam etmesi dogru bir karardı ama bunu savunan beşiktaşlı göremedim
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    iyide acaba bu gözaltına alınanlar doğru adamlarmı? asıl arka planda bunları harekete geçirenler nerede?
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Siddete tabiki karsiyizda.. Cakmak atan tespit edilip tutuklanirken Sivas kalecisini yaralayan Fenerbahce kafilesine tufekle saldiranlar hala ellerini kollarini sallayarak geziyor degilmi ?? Magdur FB olunca bi kesim üç maymunu oynuyor.. Çook yazik
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz haketmedigimiz hicbir kupayi istemiyoruz
    Cevapla
  • macit 5 yıl önce Şikayet Et
    verelim bütün kupaları size ! mutlu olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle