Dünyaya rezil olduk! Olaylar dış basında...

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki olaylı derbi Avrupa basınında manşetlere çıktı. BBC, Bild ve Marca gibi önemli gazeteler, Teknik Direktör Şenol Güneş’in başından yaralanmasını üst sıralardan gördü.

GİRİŞ 20.04.2018 09:55 GÜNCELLEME 20.04.2018 10:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında yaşanan olaylar Avrupa basınında manşetlere çıktı. Fenerbahçe tribünlerinden atılan cisim nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in başından yaralanması, BBC, Bild ve Marca gibi Avrupa’nın önde gelen spor gazetelerinde en üst sıralarda yer aldı.

BBC, Şenol Güneş’in başından yaralanarak hastaneye kaldırılmasını manşete çıkarken, Fenerbahçe tribünlerinin attığı yabancı cisimler nedeniyle oyunun sık sık durduğunu da satırlarında belirtti.



Almanya’nın en çok okunan gazetesi Bild de Şenol Güneş’in yaralandığı fotoğrafı manşetten verdi. Bild haberi "Beşiktaş Teknik Direktörü başından vuruldu" başlığıyla duyurdu.



İspanyol Marca da Beşiktaşlı futbolcu Pepe’nin, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördüğünü belirttiği haberde Fenerbahçe tribünlerinden atılan bir cisim nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in hastaneye kaldırılmasıyla maçın tatil edildiğini yazdı. 



İngiliz Mirror gazetesi manşetine, başından yaralanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i taşırken, ''İstanbul derbisi şiddete dönüştü'' başlığını kullandı.

Gazetede ayrıca sahada yaşanan olayların ve Şenol Güneş'in yaralanma anlarının olduğu fotoğraflar servis edildi.

YORUMLAR 15
  • 06Angaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafasını Kuma Gömen Deve Kuşlarına Söylüyorum. Dünkü Maç FB Yada BJK Olayı Değil.Türkiye 2024 Adaylığı .Giden Para Enaz 6 Milyar Dolar Zarar. Almanlar Şimdi Zevkten Uçuyorlar. Tek Rakibimiz Onlardı. Sizler Neyi Konuşuyorsunuz. Yazık Çok Yazık.
    Cevapla
  • adam 6 yıl önce Şikayet Et
    o zman fenere öyle ceza vermek lazım ki emsal teşkil etsin adam gibi maç izlesinler adam gibi yönetsinler adam gibi oynasınlar
    Cevapla
  • yani ? 6 yıl önce Şikayet Et
    savaş çıksa emperyalist lerle vallahi bunların çoğu köşe bucak saklanır ama iş futbol terörüne geldimi hepsi cengaver kesiliyor yazık ya şu hale bak
    Cevapla
  • byrm 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyaya rezilmi oldunuz top için öylemi
    Cevapla
  • ucan tekme :) 6 yıl önce Şikayet Et
    reklamın iyisi kötüsü olmaz arayın sizi dünyaya reklam edelim fbjk ana reklam sponsoru.. :)
    Cevapla
  • Xye 6 yıl önce Şikayet Et
    Savas canlari caliyor sunlarin ugrastiklari seylere bakin !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle