Büyük sürpriz! Galatasaray veda etti!

Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray, 2-1'in rövanşında Akhisarspor'a evinde 2-0 yenildi ve kupadan elendi. Akhisarspor finale yükseldi.

GİRİŞ 18.04.2018 22:25 GÜNCELLEME 19.04.2018 10:29
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve hakem Barış Şimşek'in düdük çaldığı maçta Akhisarspor'un gollerini 4 ve 35. dakikalarda Yevhen Seleznov kaydetti.

Galatasaray'da Maicon 77. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maicon, ligde oynanacak Alanyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Galatasaray bu sonuçla Türkiye Kupası'ndan elendi. Finale yükselen Akhisarspor'un rakibi Fenerbahçe - Beşiktaş eşleşmesinin galibi olacak.

Teleset Mobilya Akhisarspor tarihinin ilk finalinde

Galatasaray'ı eleyerek sürpriz bir sonuca imza atan Teleset Mobilya Akhisarspor, tarihinde ilk kez bu kulvarda finale kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Teleset Mobilya Akhisarspor'un rakibi, yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında belli olacak.

Organizasyonun final karşılaşması, 9 Mayıs Çarşamba günü Diyarbakır'da oynanacak.

- Türk Telekom Stadı'nda yenilmezlik serisi sona erdi

Yeşil-siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını finale yazdırırken, Galatasaray'ın sahasında 21 maçtır süren yenilmezlik serisini de sonlandırdı.

Sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 21 resmi maçtan 19 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılmıştı.

 

 

YORUMLAR 73
  • Enisbjk1903 5 yıl önce Şikayet Et
    adam akisar
    Cevapla
  • Halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs bu kupayı uzak ara en fazla almış takımdır bütün çıktığı finalleri ve kupalar alır daha dün kadın basket 4 kez avrupa şampiyonu oldu fener avrupada 3 finalde kaybetti ..dün yarı final maçında güven zehirlenmesi yaşamış belliki on yılda bir olur..
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Akhisar
    Cevapla
  • akigo 5 yıl önce Şikayet Et
    sıradaki gelsin AKİGO aslan avcısı
    Cevapla
  • Gsli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne bu yorumlar? Alanya yi 5 atariz nasilsa...Alanya takimmi ? Bakmayin Akhisar sansliydi...gs bundan sonraki maclarin hepsini alacak..bjk ye de 5 li tarife uygulanir...
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi len sende! iyi saçmalamışsın :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle