3 gollü maçta Beşiktaş mağlubiyetle turladı!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında ilk maçı 4-1 kazanan Beşiktaş, Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen adını çeyrek finale yazdırdı.

3 gollü maçta Beşiktaş mağlubiyetle turladı!
3 gollü maçta Beşiktaş mağlubiyetle turladı!
GİRİŞ 17.01.2018 22:25 GÜNCELLEME 18.01.2018 01:23
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş, ilk maçta sahasında 4-1 yendiği Osmanlıspor ile rövanş maçında Ankara'da Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, Osmanlıspor'a 2-1 yenilmesine rağmen, çeyrek finale yükseldi.

Yavaş bir tempoda geçen maçta Beşiktaş'ın tek golü, 83. dakikada Mustafa Pektemek'ten geldi. Sol kanattan Jeremain Lens'in ortasına iyi yükselen Pektemek, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

Bu gole 3 dakika sonra cevap veren Osmanlıspor, 86. dakikada Sokol Cikalleshi'nin golüyle maça dengeyi getirdi. Ev sahibi ekip, 2 dakika sonra ise galibiyet golüne ulaştı. Kazanılan penaltıda Sokol Cikalleshi, panenka vuruşla kaleci Tolga Zengin'i mağlup edip kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca maçı Osmanlıspor, 2-1 kazandı ancak son 16 turunda kupaya veda etti. İlk maçı 4-1 kazanan Beşiktaş ise adını çeyrek finale yazdırdı.

YORUMLAR 30
  • ali haydar bektaşi 6 yıl önce Şikayet Et
    BJK süreklilik arzetmiyor bunu yöneticiler dışardan, teknik heyet içerden görmüyorsa durum fecaat demektir.
    Cevapla
  • serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    o değilde forma ne acayipmiş, gözüm şirazeden çıktı, hipnoz yapar gibi.
    Cevapla
  • Ziver doğu 6 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Beşiktaş karşısında muhteşem mücadele etti...alkışlayın takdir edin..
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkaların nikini kullanıp terbiyesizlik yapacak kadar düşmeyin !!!!
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl iğrenç bi maçtı yeminlen izlemek istemedim kalitesiz paslar , pas hataları hücuma çikamama ... Hoşuma giden tek şey 25. Dakikada medelin yaptığı hareketti " her eve lazım " ayni şekilde orkanda bir çok oyuncudan iyiydi lens koşamiyor zayıflaması gerek ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle