Maç sonunda esti gürledi! 'Bu nasıl ahlak?'

Türkiye Kupası 5. turu ilk maçında sahasında Bursaspor'a 2-0 yenilen Adanaspor'da teknik direktör Kemal Kılıç, kendisine küfür ettiklerini ileri sürdüğü taraftarlara tepki gösterdi

Maç sonunda esti gürledi! 'Bu nasıl ahlak?'
Maç sonunda esti gürledi! 'Bu nasıl ahlak?'
GİRİŞ 29.11.2017 22:39 GÜNCELLEME 29.11.2017 22:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın değerlendirilecek bir yanının olmadığını belirterek, Bursaspor'u tebrik etti.

Karşılaşma sırasında ve sonrasında, kendisine tepki gösteren taraftarlara sitem eden Kılıç, "Tüm Adanasporlulara söylemiyorum. O hakaretleri kim yapıyorsa, siz şaşırdınız mı? Puan durumuna bakmıyor musunuz? Bunu kasıtlı yaptığınızı biliyoruz. Sağduyulu Adanaspor taraftarlarına sesleniyorum. Başkan kabul ederse gideceğim zaten. Bu ahlaksızların önünde durmamın bir anlamı yok." diye konuştu.

Kılıç, ailesinin tehdit edilip, küfürlere maruz kaldığını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Bunlar kim? Karşıma gelsinler. Mafya mısınız? Kimsiniz siz? Millete şarapçı deyip, kaleciye, ona buna, ana avrat küfür... Ayıp ya ayıp. Bu kadar zorluklara rağmen, sezon başındaki bütün sıkıntılara rağmen, herkes Adanaspor'a bravo derken, bu ne ya? Bu nasıl taraftarlık, bu nasıl ahlak?" Oyuncularının her şeye rağmen iyi oyun sergilediğine değinen Kılıç, şunları kaydetti: "Böyle seyircilerin önünde varını yoğunu ortaya koyan oyuncuların alnından öpmek lazım. Top oynatmıyorlar. Ya kardeşim günah. Adanaspor'a saygıları, sevgileri yok. Bırakın da millet top oynasın. Ne büyük futbolcularmış, hepsine helal olsun. Bu kadar hakarete rağmen iç sahada bir maç kaybettiler. Ayıptır ya. İnsanın ailesine bu kadar hakareti kimse kabul etmez, bu iş için canını verir. Herkes akıllı olsun. O işler kolay değil. Varsa öyle bir delikanlı gelir yüzümüze karşı eder. Canımızı veririz bu aile meseleleri için. O işler öyle kolay değil."

Le Guen: "Sonuçtan oldukça memnunum" 

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen de galibiyetten dolayı mutlu olduklarını aktararak, şu ifadeleri kullandı: "Sonuçtan oldukça memnunum. Deplasmanda 2-0 galip geldik. Belki daha iyisini yapabilirdik ama onların da şansları oldu, tehlikeli anları oldu. Ama bir hayal kırıklığım var o da Ekong'un sakatlığı. Bir kas problemi yaşadı. Benim için üzücü bir durum çünkü muhtemelen önümüzdeki maçta oynayamayacak."

YORUMLAR 2
  • Doğan 6 yıl önce Şikayet Et
    Abi kızılderili şefi gibi
    Cevapla
  • Asabi 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adamda bi Kızılderili, ne bileyim bi oturan boga tipi var sanki...
    Cevapla