9 gol yiyen kaleciden isyan! 'Ayıptır..'

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 9-0 yenilen Manisaspor'da kaleci Emrullah, 9. golden sonra Beşiktaşlı golcülere isyan etti. 'Ayıptır...'

GİRİŞ 28.11.2017 16:36 GÜNCELLEME 28.11.2017 17:36
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın Manisaspor'u 9-0 yendiği maç tarihe geçti. Galatasaray derbisinden önce Manisaspor karşısına alternatif kadrosu ile çıkan Beşiktaş, rakibini adeta sahadan silerken; 9. golden sonra yaşananlar dikkatlerden kaçmadı. 

Mustafa Pektemek'in attığı 9. golden sonra Beşiktaş futbolculara kızan Manisaspor kalecisi Emrullah, "Ayıp" dedi, Pektemek ise Emrullah'ın yanına giderek kaleciyi teselli etti.

Maçın bitiş düdüğünün ardından da Manisaspor kalecisi Emrullah'ın üzüntüsü hafiflemedi. Soyunma odasının yolunu gözyaşları eşliğinde tutan kaleci Emrullah'ı maçta 4 gol atan Negredo ve siyah-beyazlı takımın ikinci kaptanı Tolga Zengin teselli etti.

YORUMLAR 97
  • Abdülhak 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş alışıktır 8 e 9 a
    Cevapla
  • Dede 6 yıl önce Şikayet Et
    Basaksehir gassaraya acidimi da biz aciyalim manisaya.
    Cevapla
  • gs li 6 yıl önce Şikayet Et
    biz acımıştık ama beşiktaşa 8 yediğinde
    Cevapla
  • ottoman 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam 9 da 19 da atar senin talihsizliğin Beşiktaşla oynamak hiçbirşey yapamıyorsan 10 kişiyle san Marino gibi defans yapacaksın git kendi takım arkadaşlarına hocana ver yansın yap 4 yediysen diğer kaleciyi soksaymış vicdansız hocan belliki 9 yemen den o da memnun kalmış.
    Cevapla
  • Furkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bu ne olacağı asla belli olmaz ha bugün 9 yemişsin, yarın 9 atarsın hiç önemli değil önemli olan kalp kırmamak centilmence bir maç olması, bence centimence de bi maçtı.Ha bide bu oynayan oyuncular devamlı ilk 11 de olan oyuncular değil kendilerini gösterip forma kapabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmalılar ki forma şansı bulabilsinler.
    Cevapla
  • akoyusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    liverpola at da görelim 9 u
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle