Derbinin hakemine büyük şok! 3 hafta...

Ali Palabıyık derbide, Van Persie-Tosic kavgasını önleyemediği ve Lens’in golünü iptal ettiği gerekçesiyle kırık not aldı ve en az 3 hafta Süper Lig'de maç yönetemeyecek.

Derbinin hakemine büyük şok! 3 hafta...
Derbinin hakemine büyük şok! 3 hafta...
GİRİŞ 07.02.2017 09:45 GÜNCELLEME 07.02.2017 10:28
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Derbideki yönetimiyle Beşiktaş’ın sert tepki gösterdiği FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, sıınfta kaldı. Derbinin gözlemcisi Somer Karakaş’ın Palabıyık’a 7.8 notu verdi. Bu not ise “Bariz önemli bir hata” anlamına geliyor. 90 dakikada Ali Palabıyık’ı Robin van Persie ile Lens yaktı. MHK’nın gözde hakeminin Lens’in golünde oyunu başlatıp, sonra da golü iptal etmesi siyah beyaz hata olarak değerlendirilip, 0.4 puan kırılmasına neden oldu.

KIZAĞA ÇEKİLİYOR

İkinci olay ise “önleyici hakemlik” yapamaması… 41. Dakikada Van Persie’nin Tosic’i attırmasıyla sonuçlanan gerilim öncesinde kartlarını zamanında kullanmadığı için Ali Palabıyık’ın notu 0.2 kırıldı. Ali Palabıyık, 2 ya da 3 hafta dinlendirilecek. Bu süre içinde maç alamayacak. (Akşam)

YORUMLAR 18
  • beko 7 yıl önce Şikayet Et
    van persie için 7 ay ceza bekliyoruz tff den
    Cevapla
  • transpoter 7 yıl önce Şikayet Et
    inş bir daha düdük alamaz ağzına
    Cevapla
  • kahtalı 7 yıl önce Şikayet Et
    daha rumuzunu yazamiyon yorum yaziyon transpoter nedir ya
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    eeeeee şimdi beşiktaşa hakem atananlar düşünsün gibisinden bir karar verilmiş. artık tiksiniyorum ve maçları seyretmiyorum. en son BJK-FB maçını izlemiştim, herhalde bu sezon son maç olur.
    Cevapla
  • SAMİLYUCE 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkes hata yapar. Bu hakeme ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK DEĞİLMİ.? Profesyonel futbolcuların sabırlı olması gerekir. T.Direktör dahil GALEYANA GELMEMELİ
    Cevapla
  • Erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu şimdi aklandı mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle