Çaykur Rizespor - Galatasaray: 1-3

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Çaykur Rizespor - Galatasaray: 1-3
Çaykur Rizespor - Galatasaray: 1-3
GİRİŞ 20.04.2016 20:44 GÜNCELLEME 21.04.2016 07:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu oldu. Tempolu geçen maç sonunda gülen Galatasaray oldu ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak final için avantaj sağladı.

G.Saray'ın gollerini 15'te Emre Çolak, 61'de Yasin Öztekin ve uzatma dakikalarında Lukas Podolski kaydetti. Ç.Rizespor'un golü ise 76'da Ahmet İlhan'dan geldi.

Çaykur Rizespor'da 51'de Makiadi, Galatasaray'da da 65'te Hakan Balta kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.

İki takım arasında rövanş maçı 4 Mayıs'ta TT Arena'da oynanacak.

SNEIJDER '500' DEDİ

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçı ile, 2002-2003 yılında ülkesinde AFC Ajax'ta başlayan profesyonel futbol hayatında kariyerindeki 500'üncü maçına çıkmış oldu.

İKİ BAŞKAN YAN YANA İZLEDİ

Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek ile Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, protokol tribününde karşılaşmayı yan yana izledi. Karşılaşma öncesi Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman yedek kulübesine giderek Galatasaray teknik direktörü Riekerink'e başarılar diledi.

YORUMLAR 1
  • gardenaga 7 yıl önce Şikayet Et
    cezayi bu yil.cekecek gibi duruyor .istediler mi yenebiliyorlar . hirsli bir yonetim olsa bu takim yine basa oynardi. bir forvet birde orta saha isi bitirirdi. emre colaga artik guvensin ler.super teknik sadece guc lazim .oynatin
    Cevapla