Amed'den F.Bahçe kararı! Yarın saat 14.00'da...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile eşleşen Amedspor'un yöneticileri yarın TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşecek.

Amed'den F.Bahçe kararı! Yarın saat 14.00'da...
Amed'den F.Bahçe kararı! Yarın saat 14.00'da...
GİRİŞ 03.02.2016 16:22 GÜNCELLEME 03.02.2016 18:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Diyarbakır'da oynanması gereken Amedspor-Fenerbahçe maçının nerede ve nasıl oynanacağı merak konusu oldu.

Kupadaki Bursaspor karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Amedspor, bu cezasını Fenerbahçe maçında çekecek.

Diyarbakır ekibinin başkanı Ali Karakaş, kulüp yönetim kurulu olarak bu maçla ilgili kararlarını açıkladı. Temel isteklerinin Fenerbahçe maçının huzur ve barış içerisinde oynanması olduğunu belirten Karakaş, şöyle konuştu:

"SEYİRCİLİ OYNAMAK İSTİYORUZ"

"Biz istiyoruz ki bu maç seyircili bir şekilde Diyarbakır'da oynansın. Ama, eğer güvenlik kurulları gereken önlemleri alamıyorsa Urfa'da oynanmasıyla ilgili bir görüş var şu anda. Urfa olması durumunda yine bizim talebimiz maçın seyircili oynanmasıdır. Seyirciyi bu maçı seyretmekten mahrum etmemek lazım diye düşünüyorum. Federasyonla bir iletişim içindeyiz, duyarlı bir yaklaşım içerisindeler, yarın saat 14.00'da Başkan Demirören ve federasyon yönetimiyle görüşeceğiz."

YORUMLAR 10
  • vitindiş 8 yıl önce Şikayet Et
    İstiklal Marşı mızı ıslıklar ve PKK sloganı atarlarsa hükmen mağlup sayılsınlar. TERÖRE her yerde DUR demeli
    Cevapla
  • El kurdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Kafatasçı bizans çocukları bunun hesabını ALLAH sizden soracak kürt düşmanı kafir herifler.
    Cevapla
  • Kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    gönül isterdi ama içinizde vatan hainlerine o fırsat verilmeyecek inşallah.... demirören ona karar veremez reisi cumhur başbakan genelkurmay başkanı nederse o olacak
    Cevapla
  • HALİL 8 yıl önce Şikayet Et
    bir Urfalı olarak bu maçın Urfa'da ve seyircili olarak oynanmasını istiyorum. Urfa'lılar misafirperverdir ama söz konusu vatanın bütünlüğüne saygısızlık olursa işte o zaman en yakınımızı bile vatandan dışlarız
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle takımın kupadan men edilmesi gerekir yerine bursanın oynaması gerekir terörü öven destekleyen her kim olursa pkk dan farkı yoktur devlet buna müsade etmemesi gerekir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle