Bülent Arınç'ın kupa tahmini: 3-0, 5-0...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursaspor’un Galatasaray ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Finali ile ilgili değerlendirme yaptı.

Bülent Arınç'ın kupa tahmini: 3-0, 5-0...
Bülent Arınç'ın kupa tahmini: 3-0, 5-0...
GİRİŞ 03.06.2015 16:16 GÜNCELLEME 03.06.2015 22:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arınç, “İnşallah Bursaspor kazanacak. Niye geldik biz Bursa’ya kardeşim. 3-0, 5-0 bilmem. Bursaspor kazanacak” şeklinde konuştu.
 
"İNŞALLAH YENECEĞİZ"

Gazetecilerin skor tahmini istemesi üzerine Sırameşeler Muhtarı Saadettin Tanoğlu “4-0 yeneceğiz, Muslera yok” yanıtını verince Arınç, “Muhtarımız 4-0 buyurdu. Muslera yok mu? Haberim olmamıştı. İnşallah yeneceğiz. Bursaspor’dan memnunuz. Futbolcularımız iki misli çaba sarf etsin. Şenol Hoca taktik üzerine taktik versin. Bölükbaşı yeni seçildi, yüklensin. Biz de bu akşam güzel bir şekilde kupayı kaldıralım inşallah. Belki bana verdirirler, ben de Bursa’ya kupayı veririm inşallah” diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    tahminen... 5-0 gs alir
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Arınç sizi çoğu zaman eleştirsemde yarı yarıya doğruları haykıran bir milletvekili olarak muhalefet partisi sempatizanı olarak tebrik ediyorum. Ama burada sizi sevdiğim için sizi de beni de paralelci ilan edenler çıkar , onları peşinen kaale almıyorum. Zira cemaattende (daha az olmak üzere) nefret ediyorum.
    Cevapla