Yayıncı kuruluştan skandal hata!

Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşu ASpor'un yaptığı bir hata Bursasporlu taraftarları ve camiayı kızdırdı.

Yayıncı kuruluştan skandal hata!
Yayıncı kuruluştan skandal hata!
GİRİŞ 21.05.2015 15:41 GÜNCELLEME 21.05.2015 16:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşu ASpor, internet sitesinde yer alan fikstür bölümünde Galatasaray ve Fenerbahçe'yi finalde gösterdi. Ancak Fenerbahçe'nin finale kalıp kalamayacağı henüz kesinleşmedi. Bursasporlu taraftarlar ve Bursaspor camiası, bu akşam oynanacak Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rövanş mücadelesi öncesinde fikstürde Sarı-Lacivertli takımın finalde gösterilmesine tepkili. 

Bugün Bursaspor Yönetimi, konuyla ilgili bir karar aldı. Alınan karara göre yönetimin, finale kalsalar da kalmasalar da futbolcularının yayıncı kuruluşa konuşmalarına müsaade etmeyeceği öğrenildi. 

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan ilk karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanmıştı. 

YORUMLAR 4
  • rsim 8 yıl önce Şikayet Et
    yine yanlış anons...
    Cevapla
  • uygur 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye bozuluyorsunn bursa, futbol baronları nasıl gs yi finale bıraktıysa feneri de öyle ona rakip yapacak, hangisi ligi alırsa diğeri de kupa yı alacak, yani anlayacağın 2 kutuplu futbolu ülkeye dikta ediyorlar, bunun dışında kalan herkez figürandır hala anlayamadınız mı dönen dolapları.
    Cevapla
  • orhan aydın 8 yıl önce Şikayet Et
    bursa maçı 3-0 kazandı haberiniz yok anlaşılan :)
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz bunları yıllardır biliyoruz da maalesef bunları görmeyen İstanbul basını. Açın Bursaspor forumların da daha kuralar çekilmeden her kezin söylediği tek şey vardı''Finalin adı Galatasaray&Fenerbahçe
    Cevapla