Bilic sitem etti: Bazı oyuncular...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor karşısında şans verdiği bazı futbolculardan hiç memnun kalmadığını ifade etti.

Bilic sitem etti: Bazı oyuncular...
Bilic sitem etti: Bazı oyuncular...
GİRİŞ 11.02.2015 23:04 GÜNCELLEME 11.02.2015 23:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nda PTT 1. Lig ekibi Kayserispor'a 1-0 yenilerek kupaya veda eden Beşiktaş'ın teknik patronu Slaven Bilic, karşılaşma sonrası çarpıcı yorumlar yaptı. İsim vermeden bazı futbolcularına gözdağı veren Hırvat çalıştırıcı, şunları söyledi:

"TELAŞA GEREK YOK"

"Rize'deki oyunda Rizespor'a pozisyon vermemiş ve takım savunmasını iyi yapmıştık. Kayserispor'u tebrik etmek gerekiyor, kazanmayı hak ettiler. Ligde fazla süre alamayan oyunculara şans verdik. Bazıları bu şansı iyi kullandı, bazıları kullanamadı. Telaşa gerek yok. Ligde ve UEFA Kupası'nda devam ediyoruz. Şimdiye kadar topladığımız gibi, puanları toplamaya devam edeceğiz. Tabii ki bu akşam gösterdiğimiz performanstan iyisini göstermeye çalışacağız."

"EKSTRA MOTİVASYONA GEREK YOK"

"Oyuncuları bu tip yüksek önem taşıyan maçlar için motive etmeye gerek yok. Bursaspor ile oynayacağız, Liverpool ile oynayacağız. Oyuncuları ekstra motive etmeye gerek yok. Antrenman programını iyi planlamamız gerekiyor."

YORUMLAR 1
  • MBilgi. 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Biliç! Senin 2. sezonun.Sen hala elindeki oyuncuları tanıyamamışsın İyi bir sistem uygulamamışsın kimin ne yaptığı belli değil. Kayseri kalesini bulan bir şut yok maçta. Antrenman programını planlamamız gerekir diyorsan seni sorgulamak lazım.Kayseri'nin hırsı ve tekniğinin yarısı bizde olsaydı kupadan elenmezdik.
    Cevapla