3. Lig takımından G.Saray'a hodri meydan

Galatasaray’la şanslarının eşit olduğunu ifade eden kulüp başkanı Fatih Komili, “Sırada Galatasaray var” dedi.

3. Lig takımından G.Saray'a hodri meydan
3. Lig takımından G.Saray'a hodri meydan
GİRİŞ 07.11.2014 21:45 GÜNCELLEME 07.11.2014 21:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir ekiplerinden Balçova Yaşamspor, mütevazi kadrosuyla Spor Toto 3. Lig’de mücadele ederken, Ziraat Türkiye Kupası'nda önce Süper Lig ekibi Balıksirspor’u ardından da PTT 1. Lig ekibi Elazığspor’u eleyerek spor kamuoyunun odak noktası oldu. Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalan İzmir ekibi, Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Eskişehirspor ve Spor Toto 2. Lig ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la gruptan çıkmak için mücadele edecek.

GALATASARAY’A SEVİNDİLER

Kura çekimini tesislerde hep birlikte izleyen Balçova Yaşamsporlu futbolcuların heyecanları da gözlerinden okunuyordu. Kura çekme sırası kendilerine gelen futbolcular hep birlikte tempo tuttu. Genç futbolcular, kura sonucunda Galatasaray’la aynı gruba düştüğünü öğrendiklerinde ise sevinç çığlıkları attı.

“MOTİVASYONUMUZ YÜKSEK”

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatsaray’la aynı grupta mücadele edecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Balçova Yaşamspor Teknik Direktörü Altan Çetindağ, "Türkiye liglerinin çok genç bir kulübüyüz. 4-5 aylık bir maziye sahibiz. Gencecik, pırıl pırıl bir oyuncu grubumuz var. Hedef, bu yıl bizim ligde tutunmamızdı. Tabi Türkiye Kupası maçlarına da katılınca, ekibin içeride kurduğu sinerji bizi önce Çine Madran’ı, ardından da Süper Lig’in genç ekibi Balıkesirspor’u kupanın dışına ittik. Tabi motivasyonumuz daha da yükseldi. Bu başarının sürpriz olmadığını bildiğimiz için takımımıza güvenimiz sonsuzdu. 1. Lig ekibi Elazığspor’u da geçerek gruplara kaldık. Galatasaray’la eşleşmekten son derece mutluyuz” dedi.

“GALATASARAY MAÇINDA PARLAYACAKLAR”

Takım olarak Türk futboluna yeni yüzleri tanıtmayı misyon edindiklerini de anlatan Çetindağ, “Oyuncularımız şimdi tekrar Türkiye sahnesine çıkacaklar. Onlar hem Balçova Yaşamspor’u hem de Ege futbolunun elçisi olarak temsil edecekler. Umarım Galatasaray maçı geldiği zaman, sahanın içerisinde pırıl pırıl o sahadaki çimleri parlatacaklar” açıklamasını yaptı.

Futbolcularına hiçbir zaman eleştirel gözle bakmadıklarını da söyleyen Altan Çetindağ, sürekli onları motive ettiklerini ve her sonuçta arkalarında olduklarını dile getirdi.

KOMİLİ: “İZMİR’DE ŞANSLAR EŞİT”

Balçova Yaşamspor Kulüp Başkanı Fatih Komili ise takımı henüz 4 ay önce devraldıklarını ve bu zaman içerisinde inanılmaz bir çıkış gerçekleştirdiklerini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara şans eseri kalmadıklarını da belirten Komili, “O dönemde herkesin hatırlayacağı gibi Balıkesirspor, Galatasaray’ı 2-0 yendi ve o kadrosuyla geldi bize. As takım kadrosundan 5-6 oyuncu oynatmalarına rağmen çocuklarımız penaltılara götürdü ve Balıkesir’i eledik. Özellikle Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi çok istiyorduk. Galatasaray’ı çekerek, onları İzmir’de misafir edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Asla iddiasız değiliz. Çok büyük konuşmanın bir anlamı yok ama Balıkesir yenebildiyse, inşallah biz de yeneceğiz Galatasaray’ı. Sırada Galatasaray var. İstanbul’da ne olur bilmiyorum ama İzmir’de en az onlar kadar şansımız olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Komili, Balçova Yaşamspor’un İzmir’de Galatasaray’ı konuk edeceği karşılaşmanın şuan bakımda olan İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacağını da söyledi.

YORUMLAR 1
  • vah galatasarayım 9 yıl önce Şikayet Et
    artık 3.lig ekiplerinin bile takmadığı bir takım oldun.bugün ağıt günü,bugün yas günü...
    Cevapla