Galatasaray'ın rakibi belli oluyor!

Kupada ikinci finalist bu akşam belli oluyor. İlk maçta rakibini 1-0'la deviren Antalyaspor eksiklerine rağmen avantajını kullanmak istiyor. Avrupa'yı hedefleyen Eskişehir ise tam kadro gittiği Akdeniz'de zafere inanıyor

Galatasaray'ın rakibi belli oluyor!
Galatasaray'ın rakibi belli oluyor!
GİRİŞ 17.04.2014 08:22 GÜNCELLEME 17.04.2014 08:22

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkan ikinci takım bu akşam oynanacak dev randevunun ardından belli olacak. Ligde kâbus dolu günler geçiren, kaliteli kadrosuna rağmen ateş hattından bir türlü kurtulamayan
Antalyaspor, yarı final rövanşında Eskişehirspor'u ağırlayacak. İlk maç Akdeniz ekibinin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Kırmızı-Beyazlılar'ın golünü 83. dakikada Uğur İnceman atmıştı. Dolayısıyla maça avantajlı başlayacak taraf ev sahibi. Ancak parolayı Avrupa olarak belirleyen Eskişehirspor da 26 yıl sonra finale çıkmak için kolları sıvadı. 1970-71 sezonunda kupayı müzesine götüren Es Es, bu başarıyı Ertuğrul Sağlam yönetiminde bir kez daha tekrarlamak istiyor.

Geri sayım başladı

Geçen hafta Fenerbahçe'ye 4-1 gibi farklı bir skorla yenilen Antalyaspor'da bu mağlubiyetin moral bozukluğunun yanı sıra eksikler de can sıkıyor. Enoh, İnsa, Giray ve Semih Şentürk sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Serkan Balcı da cezalı. Teknik direktör Fuat Çapa'nın tek tesellisi sakatlığı geçen Murat Duruer'in hazır hale gelmesi. Konuk Eskişehirspor'da ise sezonu kapatan Diego ve Onur Bayramoğlu dışında eksik yok.

Turun anahtarı

1-0'lık avantajı elinde bulunduran Antalyaspor'a final bileti için her türlü beraberlik yeterli. Karşılaşmayı Eskişehirspor'un aynı skorla kazanması durumunda ikinci finalisti uzatmalar ya da penaltılar belirleyecek. Onun dışındaki her türlü Eskişehir galibiyetinde finale çıkan takım konuk ekip olacak.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

MP ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Musa, Boum, Vederson, Emre Güngör, Murat, Emrah, Uğur, Tita, Diarra

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Kamil, Servet, Akaminko, Tarık, Özgür, Hürriyet, Lawal, Erkan, Jorquera, Bienvenu

STAT: Akdeniz Üni.
SAAT: 20.30
YAYIN: A Haber
HAKEM: Mete Kalkavan