Tokatspor'da Galatasaray mutluluğu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın bulunduğu grupta yer alan Tokatspor'da büyük sevinç yaşandı, yöneticiler, eşleşmeyi birbirlerine sarılarak kutladılar.

Tokatspor'da Galatasaray mutluluğu
Tokatspor'da Galatasaray mutluluğu
GİRİŞ 25.12.2013 16:52 GÜNCELLEME 25.12.2013 16:52

Başkan Emin Yılar ve yönetim kurulu üyeleri, kupada grupların çekimini kulüp tesisinde takip etti. Çekimini büyük bir heyecanla takip eden yöneticiler, Tokatspor'un kupanın B Grubu'nda Galatasaray ile aynı grupta eşleştiği belli olunca birbirlerine sarıldılar. Yöneticiler, Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grup takımı Tokatspor'un tarihinde ilk kez Galatasaray'la karşılaşacak olmasını sevinçle karşıladılar.

"GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN TAKIMLARLA EŞLEŞTİK"

Daha sonra açıklamalarda bulunan Başkan Emin Yılar, kulüp olarak gönüllerinden geçen takımlarla eşleştiklerini söyledi. Toplamda altı maç oynayacaklarını söyleyen Başkan Emin Yılar, şunları söşyledi:

"Oynayacağımız 6 maçta Tokat'a yakışır, Tokatspor'a yakışır bir mücadele sergilemek istiyoruz. Bunu Tokatspor'un yapacağına inanıyorum. Çünkü biz 2 yıldır inandık ve inancımızın sonunda da çok kötü günlerde çok güzel başarılara imza attık. Çok zor günlerde imkansızları başardık."

"ÖNCE TOKATSPORLU SONRA GALATASARALI'YIM"

Kupada güzel bir grup çektiklerini söyleyen Başkan Emin Yılar, "Kayserispor maçından önce, (Biz gruplara kalacağız ve Galatasaray'ı Tokat'a getireceğiz) dedim. Yaradan duydu bizi ve bu dileklerimiz yerine geldi. Ben önce Tokatsporlu, sonra Galatasaraylı'yım. Özellikle Galatasaray'ı istemiştik" dedi.