İnegölspor'da tur sevinci

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Kasımpaşa'yı 1-0 yenen İnegölspor'un kulüp başkanı İlhan Korkmaz, "İnandığımız zaman neler yapabileceğimizi her birlikte gördük" dedi

İnegölspor'da tur sevinci
İnegölspor'da tur sevinci
GİRİŞ 06.11.2013 16:51 GÜNCELLEME 06.11.2013 16:51

İnegölspor'un teknik heyet ve futbolcuları, karşılaşma sonrası sevinçlerini yöneticiler ve taraftarlarla paylaştı. Bunun ardından oyuncular, soyunma odasına girdi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Korkmaz, soyunma odasında futbolcuları tebrik etti. Tezahürat yaparak turu geçme priminin kişi başı 5 bin liraya yükseltilmesini isteyen oyuncuların bu talebi, Korkmaz tarafından kabul edildi.

Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, İnegöl'ün, tarihi günlerinden birini daha yaşadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa karşısında futbolcularının büyük bir mücadele örneği sergilediğini dile getiren Korkmaz, şöyle konuştu:

"İnandığımız zaman neler yapabileceğimizi her birlikte gördük. Tek yürek olduktan sonra rakibin kim olduğunun önemi bulunmadığını futbolcularım gösterdi. Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun. Hedefimiz; bundan sonraki turu da geçerek gruplara kalmak. Bu yıl, İnegölspor için çok önemli. Kulübümüzün profesyonel liglerde mücadelesinin 30'uncu yılı. Sezon başında, 'Bu sene şampiyon olupPTT 1. Lig'e yükselmek ve kupada da gidebildiğimiz yere gitmek istiyoruz' demiştik. İnşallah bu söylediklerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahip olduğumuzu biliyoruz."

AA