Şener, Kafkas'ı yere göğe sığdıramadı!

Gaziantepspor karşısında alınan müthiş galibiyet camiayı yeniden heyecanlandırdı. Sadri Şener, 4-1'lik sonucun ardından Tolunay Kafkas'a övgüler yağdırdı: Hırslı, iddialı, kararlı. Bu özellikleri takımımızla örtüştü.

Şener, Kafkas'ı yere göğe sığdıramadı!
Şener, Kafkas'ı yere göğe sığdıramadı!
GİRİŞ 05.02.2013 08:12 GÜNCELLEME 05.02.2013 11:16

Trabzonspor, taraftarı önünde Gaziantepspor'u 4-1 yenerek adeta camianın üzerindeki ölü toprağın atılmasını sağladı. Taraftarlarından yöneticilerine, futbolculardan genel kurul üyelerine kadar herkesin umutları arttı, yeni bir heyecan başladı. Başkan Sadri Şener'e göre bundaki en büyük pay sahibi Tolunay Kafkas. Başkan, Gaziantespor maçını yeri bir başlangıç olarak gördüklerini belirterek, bu maçtan alınan 3 puanın, yeniden çıkışa geçmek adına taraftarlara moral kendilerine ise umut aşıladığını belirtti. 'İstenen sonuçlar gelecek' Şener, "Tolunay Kafkas, takımımızın içinde bulunan, geçmişte başarıyla formamızı terleten, hırslı, iddialı, kararlı, genç ve başarılı bir teknik adamdır. Bu özelliklerinin Trabzonsporumuz'un kimliğiyle birebir örtüştüğü inancındayız. Hedefleri doğrultusunda zaman içinde atacağı adımlar kendisine ve takımımıza istenen sonuçları getirecektir" ifadelerini kullandı. Sadri Şener ayrıca, Tolunay Kafkas'ın göreve getiriliş sürecinde yaşanan tartışmaların artık geride kalması gerektiğini söyledi.

'Doğru olanı yaptık'
Başkan sözlerini şöyle noktaladı: Karabükspor ve Elazığspor mağlubiyetleri üzerine çok güvendiğimiz, değer verdiğimiz Şenol Güneş, bir kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek görevi bıraktı. Yoğun maç trafiğinde boşluk yaşanmaması adına yaptığımız süratli hamleler bazı çevreler tarafından olumsuz gösterilmeye çalışılsa da bu değerlendirmelerin gerçekle ilgili yok. Yaşanan süreçte hızlı hareket edip takımı teknik adamsız bırakmamamız son derece olumlu bir adımken, bunu değişik yönlere çekmek kimseye bir şey kazandırmaz.