Trabzonspor tam 12'den vurdu

Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Mersin'i evinde devirip, 4 maçta 12 puan topladı, yarı final yolunda dev bir adım attı. Bordo-Mavililer'i zafere taşıyan goller Adrian, Vittek ve Halil'den geldi.

Trabzonspor tam 12'den vurdu
Trabzonspor tam 12'den vurdu
GİRİŞ 25.01.2013 09:20 GÜNCELLEME 25.01.2013 09:20

Bordo-Mavililer Ziraat Türkiye Kupası'nda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Mersin İdmanyurdu'nu Avni Aker'de konuk eden Trabzonspor, rakibini rahat bir şekilde 3-0 yenerek yarı finale çıkmayı garantiledi.

Adrian'ın ayağından maçın henüz başında bulduğu golle rahatlayan ve rakibini baskı altına alan Trabzonspor ilk yarıyı Vittek'in golüyle 2-0 önde tamamladı.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak'ın daha çok yedek oyuncularına ağırlık verdiği maçın ikinci yarısı ise orta alan mücadelesi şeklinde geçti.

Mücadelenin son bölümünde Halil'le bulduğu golle farkı üçe çıkaran Bordo-Mavililer Türkiye Kupası'nda da yarı final biletini kaptı.

Kupa'da tutulmuyor

Teknik direktör Şenol Güneş bu karşılaşmada daha çok forma giymeyen oyuncularına şans verirken, hepsinin durumlarını yakından görme şansını buldu.

Mersin İdmanyurdu'nun yanı sıra daha önce Eskişehirspor ve Antalyaspor'u da yenmeyi başaran Bordo-Mavililer böylece Türkiye Kupası'nda dev bir adım daha attı.