5 liralık biletler hemen tükendi

Trabzonspor Yönetim Kurulu, bordo-mavili takımın hafta sonu Süper Lig'de Galatasaray ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı maçın kale arkası tribün biletlerini 5 lira olarak belirleyince biletler kısa sürede tükendi.

5 liralık biletler hemen tükendi
5 liralık biletler hemen tükendi
GİRİŞ 19.12.2012 14:38 GÜNCELLEME 19.12.2012 15:00

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda en son oynanan Kayserispor maçında 20 liradan satılan kale arkası tribün biletleri bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun aldığı karar ile 5 liraya düşürülünce taraftarlar bu biletlere büyük ilgi gösterdi.

Bordo-mavili kulübün yetkilileri, yaklaşık 8 bin kapasitesi kale arkası tribünlerinde büyük çoğunluğunun kombine kartlı seyircilerden oluştuğunu belirterek, satışa sunulan bin 400 biletin de kısa sürede tükendiğini kaydettiler.

Dün taraftar kart sahiplerine bugün de tüm taraftarlara yapılan bilet satışlarındaki yoğunluk karşısında bir kişiye en fazla iki bilet satılarak karaborsanın da önüne geçilmeye çalışıldığı belirtildi.

Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor ile oynanılacak karşılaşmanın kale arkası tribün biletlerinin de 5 lira olarak belirlendiği ancak bu biletlerin henüz tükenmediği de bildirildi.

Galatasaray maçının diğer tribün bilet fiyatlarında ise bir arttırıma gidilmediği, bu biletlere de ilgi gösterildiği öğrenildi.

-Galatasaray ve Eskişehirspor biletleri-

Trabzonspor'un satışa sunulan Eskişehirspor ve Galatasaray maçı bilet fiyatları şöyle:

Eskişehirspor: Kale arkası tribünü 5 lira, maraton 10 lira, kapalı kenar (A,D,E,H) 20 lira, kapalı orta (B,C,F,G) 30 lira, VIP 75 lira, VIP özel 500 lira, misafir seyirci tribünü 10 lira

Galatasaray: Kale arkası tribünü 5 lira, maraton 30 lira, kapalı kenar (A,D,E,H) 60 lira, kapalı orta (B,C,F,G) 75 lira, VIP 150 lira, VIP özel 500 lira, misafir seyirci tribünü 30 lira

KAYNAK: AA