Doğuş Otomotiv'den Trabzonspor'a 12 otomobil

Doğuş Otomotiv ile Trabzonspor arasında 2005 yılından bu yana süren işbirliği devam ediyor. Doğuş Otomotiv, sponsoru olduğu Bordo-mavili kulübe 12 adet araba verdi. Araçlar, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle teslim edildi.

Doğuş Otomotiv'den Trabzonspor'a 12 otomobil
Doğuş Otomotiv'den Trabzonspor'a 12 otomobil
GİRİŞ 08.11.2012 09:23 GÜNCELLEME 08.11.2012 09:29

2005 yılından bu yana Trabzonspor'a sponsorluk yapan Doğuş Otomotiv, futbolcuların ve teknik heyetin kullanması için kulübe 12 adet araba verdi.

Doğuş Otomotiv'den Trabzon'a 12 otomobil

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcular ve Doğuş Otomotiv yöneticileri katıldı.

Şakar, törende yaptığı konuşmada, Trabzonspor yönetimi olarak kulübün kaynaklarını daha etkin kullanmak amacıyla ilk planda ''sponsorlarla yürüme'' felsefesini benimsediklerini belirtti.

Ortaklıklarla daha da büyüdüklerini ifade eden Şakar, ''Bu amaçla kulübümüze önemli miktarda araç temin eden Doğuş Otomotiv öncelikli iş ortaklarımız arasındadır. Doğuş Otomotiv ile ortaklaşa yürüttüğümüz önemli, farklı projelerimiz de bulunmaktadır. Kısacası iki camia arasında zamana yayılmış derin iş birliği oluşmuş durumdadır'' dedi.

Şakar, bu işbirliğini ilerleyen süreçlerde daha da artırmak istediklerini ifade ederek, ''Ortaklarımız olarak gördüğümüz bu tarz firmalarla bir araya gelmemizin yarattığı ekonomik fayda, karşılıklı olarak iki tarafa da önemli kazançlar sağlamaktadır. Ayrı ayrı güçlü olan markaların buluşmasıyla oluşacak enerjiyi hepimiz önemsemeliyiz'' diye konuştu.

Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu ise Doğuş otomotiv'in, toplumsal gelişimin sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla uzun yıllar çeşitli kültür, sanat ve spor faaliyetlerine destek verdiğini, gerçekleştirdikleri çalışmaların arasında spora destek faaliyetlerinin de önemli yer tuttuğunu söyledi.

Törende NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu, ''Spora destek verirken Trabzonspor gibi işini büyük bir titizlikle yapan ve bünyesinde çok değerli sporcuları yetiştiren bir kulüp ile yapılan iş birliği bizim için oldukça kıymetli. Türk sporunun ülkemize, Anadolu'ya yayılmasında Trabzonspor Kulübü'nün rolü büyüktür. Bu anlamda böylesi bir kulüple birlikte yürüyor olmaktan son derece mutluyuz'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de futbolun ekonomik anlamda geldiği seviye nedeniyle sponsorluk anlaşmalarının büyük önem taşıdığını söyledi.

Konuşmaların ardından Ali Bilaloğlu, 12 otomobilin anahtarını Trabzonspor yöneticilerine teslim etti. Trabzonspor adına ise Doğuş Otomotiv yöneticilerine üzerlerine isimlerinin yazılı olduğu 61 numaralı forma hediye edildi.

Trabzonspor'a 12 yeni otomobil
GALERİYE GİT