Trabzon'daki yerel gazeteler öfkeli!

Antalyaspor deplasmanında son 7 dakikada yediği gollerle deplasman kabusundan kurtulamayan Trabzonspor'da moraller bozulurken hedefteki isimler, teknik direktör Şenol Güneş'le performansları yüzünden eleştirilen Volkan Şen ve Olcan Adın oldu.

Trabzon'daki yerel gazeteler öfkeli!
Trabzon'daki yerel gazeteler öfkeli!
GİRİŞ 06.11.2012 15:12 GÜNCELLEME 06.11.2012 15:18

Süper Lig'de son 3 haftadır kazanamayan Trabzonspor, yerel basın tarafından da yerden yere vuruldu. Şenol Güneş başta olmak üzere Olcan ve Volkan üzerinde yoğunlaşan eleştiriler, yönetime de uzandı. Taka Gazetesi, "Bu ne ruhsuzluk! Trabzon sizinle rezil oluyor. Trabzonspor Antalya'da da kaybetti, tarihinin en karanlık dönemine girdi" ifadelerini kullandı. "Böyle nereye gidiyoruz?" diye soran Karadeniz Gazetesi ise, "Rezil ediyorsunuz bizi, bu şehir affetmez sizi" başlığıyla verdiği haberinde hakemi eleştiren Güneş'e göndermede bulundu, "Hakem böyle istemiş!" ifadesini kullandı.

"KÜME TAKIMINA DÖNDÜRDÜLER"

Günebakış Gazetesi ise yenilgiyi, "Trabzonspor oyunuyla yerlerde sürünüyor. Küme takımına döndürdüler. Tükeniş! Yönetimde kavga var, Güneş'le oyuncular arasında buz gibi bir hava. Güneş'in 10 hafta sonra hatırladığı Adrian ile öne geçtik ama son nefeste çöktük" sözleriyle okuyucularına duyurdu. "Trabzon'Son'spor" başlığını kullanan İlkhaber Gazetesi'de, "Adrian attı, girenler yattı, gemi battı" dedi. Kuzey Ekspres Gazetesi'de, "Kabus sürüyor. 4 dakika dayanamadılar" ifadesine yer verdi.

BU KEZ DE BAMBA CEZALI

 Bordo mavili takımın stoperi Souleman Bamba, cezalı duruma düştü. Medical Park Antalyaspor maçında kendisine yaptığı faule sinirlenip agresif tavırlar sergileyince sarı kart gören Bamba, bu yüzden Akhisar Belediyespor maçında takımdaki yerini alamayacak. Bu hafta sarı kart cezası nedeniyle Antalya'ya götürülmeyen Mustafa ise Akhisar Belediyespor maçıyla yeniden takıma dönecek ve Giray'la savunmanın göbeğini oluşturacak.

ADRİAN'IN SEVİNCİ KURSAĞINDA KALDI

 Teknik direktör Güneş'in ligin ancak 10'uncu maçında ilk defa oynattığı Adrian, ilk karşılaşmasında Süper Lig'deki ilk golünü atmanın sevincini yaşadı, ancak yenilgi yüzünden kahroldu. Adrian, maçtan sonra, "Ne yazık ki golüm boşa gitti. Bir kez daha 3 puan kaybettik. Maçta 85'inci dakika çok koştuk ve mücadele ettik ama son 5 dakikada imkansız gibi görünen şey oldu, maçı kaybettik. Gol attığım için mutluyum. Hocamızın bana forma vermesinden dolayı da tabii ki mutluyum ve bu şansı değerlendirmek istedim" dedi.

Trabzon'daki yerel gazeteler öfkeli!
GALERİYE GİT