Trabzon'un 'meşhur' golcüsü kim olacak?

Ünay Aysal'ın 'çileği'nden sonra Sadri Şener'in de 'meşhur forveti' oldu. Adaylar ise, taraftarı heyecanlandıracak, birbirinden kaliteli isimler: Gignac, Rondon ve Martins.

Trabzon'un 'meşhur' golcüsü kim olacak?
Trabzon'un 'meşhur' golcüsü kim olacak?
GİRİŞ 30.07.2012 14:14 GÜNCELLEME 30.07.2012 14:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

N'Doye'nin Lokomotiv Moskova'ya gitmesinin ardından Bordo-Mavililer, golcü transferi için gözünü kararttı. Sadri Şener, basın toplantısında yapacakları transferi, "Meşhur bir forvet alacağız" sözleriyle tanımladı. Bu transfer için Trabzonspor'un önemli bir bütçe ayırdığı öğrenildi.

Peki Karadeniz Fırtınası'nın "meşhur forvet" adayları kimler? Listenin ilk sırasında, Malaga'da geçtiğimiz sezon büyük bir patlama yapan Salomon Rondon var. Venezuelalı 22 yaşındaki forvet için Türk bir menacar görevlendirildi. Rondon, geçen sezon 37 La Liga maçında 11 gol atıp, 4 asist yaptı.

Gignac'ı ister misiniz?

Trabzonspor'un forvet arayışları, yurt dışındaki menacerlerin de iştahını kabarttı. Marsilya'da forma giyen ve Fransa'nın son yıllarda yetiştirdiği en önemli forvetlerden biri olan Andre-Pierre Gignac, Bordo-Mavili kulübe önerildi.

Marsilya'da mutsuz olan golcü oyuncunun, Trabzonspor'a sıcak baktığı belirtildi. Rus basını ise Trabzonspor'un, Rubin Kazan'ın Nijeryalı forveti Obafemi Martins'le ilgilendiğini yazdı. Haberde, Rubin forması giyen Gökdeniz'in bu konuda eski kulübüne yardımcı olacağı ifade edildi.

YORUMLAR 1
  • Mütebessim 11 yıl önce Şikayet Et
    çarçur. yine parayı çarçur edecek bir yer arıyor anlaşılan. kasaki para rahatsız ediyor olmalı.
    Cevapla