Sadri Şener'den transfer müjdesi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer ve takımın son durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Sadri Şener'den transfer müjdesi
Sadri Şener'den transfer müjdesi
GİRİŞ 30.07.2012 09:17 GÜNCELLEME 30.07.2012 09:17

Şener, takımlarında oynayabilecek kalitede satılık yerli futbolcu bulunmadığını söyledi, 'Bir ya da iki yabancı oyuncu almayı planlıyoruz. Kim, hangi memleket, kuzeyden mi, güneyden mi diye sormasanız iyi olur' dedi

Başkan, takımının kamp yaptığı Münih'te transfer konularına açıklık getirdi, bu hafta içerisinde bir ya da iki yabancı futbolcu alacaklarını söyledi.
Şener şu açıklamayı yaptı:

- Colman'la ilgili bir teklif yok. Olsa da verme niyetimiz yok. Doğrusu başka soruya da gerek yok.

- N'Doye'nin kendisiyle 1 milyon 100 bin, kulübüyle de 6 milyon euroya anlaştık. Sonra Lokomotif Moskova 7.5 milyon euro verdi, futbolcuya da 1.8 milyon. O paraları vermezdik.

- Trabzonspor'a layık bir ya da iki yabancı oyuncu almayı planlıyoruz. Bu hafta herhalde görüşmeler bir noktaya gelir diye düşünüyorum. Kim, hangi memleket, kuzeyden mi, güneyden mi diye sormasanız iyi olur.

- Hoca da, ben de herkes yerli oyuncu istiyor ama yok. Almış olmak için yerli oyuncu almanın anlamı yok. Ama bizde oynayabilecek seviyede satılık ve alabileceğimiz isim yok.

- Trabzonspor olarak özel bir yerimiz var. 2-3 sene sabır yok. A Planı her sene şampiyonluğa oynayacaksın. B Planı ileriki yıllara yönelik oyuncu yetiştireceksin.

- Trabzonspor giden futbolcuların yerine her zaman oyuncu bulmuştur. Hiçbir zaman santraforsuz sahaya çıkmamıştır.

- Burak daha şık gidebilirdi. Bana geldi, yurt dışına gidersem diye izin istedi. Memnun oluruz dedik. Gönülden öyle izin verdim ama bu öyle değilmiş. Bir takım planlarla diğer tarafa gitti.

- Bizim Şampiyonlar Ligi'ne gitme arzumuz başka bir yöndendi. Bir şeylerin tesciliydi. Halen de UEFA'da devam ediyor. Disiplin Kurlu'nun verdiği bir karar yok. O kararı bekliyoruz.

- Takımı çok iyi görüyorum. Geçen sene kiraya verdiğimiz Sapara'yı çok beğeniyorum. Soner'le Yasin çok iyi. Colman zaten belli. Kaleciler çok iyi. Onur gördüğüm kadarıyla eski havasını bulmuş.